Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Geroosterde bloemkool met tomaat en kaas

Geroosterde bloemkool met tomaat en kaas 

Een ovenschotel met geroosterde bloemkool, tomaat en lekker veel kruiden. En natuurlijk wat geraspte kaas van de Twee Hoeven uit Haastrecht.

Aantal personen
2 personen (voor 4 personen ingrediënten x2, voor 6 personen x3) 

Bereiden 20 minuten
Oven 30 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex 
1/2 bloemkool, in roosjes 
1 grote tomaat, of twee kleintjes, in blokjes van 1 cm 
400/500 aardappels, geschild 
1/2 zakje geraspte kaas 

Ingrediënten van jou
Olijfolie
Teentje knoflook, in plakjes
Theelepel tijm
Theelepel paprikapoeder
Peper en zout
Eventueel een ui, in halve ringen

En aan de slag!  
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Kook de aardappels in ongeveer 20 minuten gaar. 
• Meng in een ovenschaal de bloemkoolroosjes met tomaat, knoflook, tijm, paprikapoeder, 3 eetlepels olijfolie en eventueel de ui. Hussel het goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Verspreid het goed over de ovenschaal.
• Rooster de schotel in 25 minuten in de oven. 
• Giet de aardappels af en laat even rusten. 
• Strooi na 25 minuten de helft van het zakje kaas erover en verwarm de schotel nog 5 minuten in de oven.
• Serveer de ovenschotel, samen met de aardappeltjes. 

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

Rechtstreex
Rotterdam

Geroosterde bloemkool met tomaat en kaas

Vegetarisch
€ 7.58
2p