Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Gevulde Ramiro paprika met spinazie en kaas

Gevulde Ramiro paprika met spinazie en kaas 

Een ovenschaal vol met gevulde lange paprika’s en gebakken aardappeltjes! Je vult ze met verse spinazie, een uitje en geraspte kaas. 

 

Aantal personen
2 personen (voor 4 personen ingrediënten x2, voor 6 personen x3) 

Bereiden 20 minuten
Oven 15 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex 
2 Ramiro paprika’s, in de lengte gehalveerd 
1 uitje, in ringen
100 gram spinazie, gewassen en grof gesneden 
400/500 krieltjes, schoongeboend en gehalveerd
1/2 zakje geraspte kaas 

Ingrediënten van jou
Olijfolie en/of boter
Peper en zout 
Knoflookteentje, in plakjes

En aan de slag!  
• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Kook de aardappels in een pan met ruim water, in ongeveer 10 minuten beetgaar. 
• Bak in een pan de ui glazig. Voeg daarna de knoflook toe. Kort daarop de spinazie en laat eventjes slinken. Breng op smaak met peper en zout. 
• Leg de gehalveerde en schoongemaakte paprika’s in een ovenschaal, eventueel met bakpapier. Doe in elke paprikahelft het spinazie-ui mengsel. Bestrooi vervolgens met de geraspte kaas. 
• Giet de aardappels af en leg ze rondom de paprika’s. 
• Zet de ovenschaal in de oven en verwarm ongeveer 15 tot 20 minuutjes, zodat de kaas goed gesmolten is en de aardappeltjes knapperig. 

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

Rechtstreex
Rotterdam

Gevulde Ramiro paprika met spinazie en kaas

Vegetarisch
€ 9.45
2p