PRODUCT FILTER

Kippenvleugels met puntpaprika uit de oven

Kippenvleugels met puntpaprika uit de oven

Aantal personen
2 personen (voor 4 personen ingrediënten x2, voor 6 personen x3) 

Bereiden 15 minuten
Oven 30 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex 
300 gram kippenvleugel, ontdooid
3 ramiro puntpaprika's
500 gram aardappels, geschild 
4 takjes tijm 

Ingrediënten van jou
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook, in plakjes
1 theelepel paprikapoeder
1 ui 
zout en peper

En aan de slag!  
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Meng de olijfolie met de takjes tijm en paprikapoeder, knoflook, peper en zout.
• Doe de kippenvleugels in een ovenschaal en marineer deze met het olijfolie mengsel. Leg de gesneden ui en puntpaprika bij de kippenvleugels in de ovenschaal en meng met een beetje van het olijfolie mengsel. 
• Doe de ovenschaal in het midden van de oven en bak in ongeveer een half uur gaar en bruin. Kijk na 20 minuten even hoe het gaat.  
• In de tussentijd kook je de aardappels gaar. 
• Als de kip klaar is, kun je alles lekker samen serveren.

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief