• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Zuivel
  • Vega, vlees en vis
  • Brood en banket
  • Meel, bonen en pasta
  • Zoet en hartig beleg
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Sauzen en smaakmakers
  • Lekkers en snacks
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Omelet met snijbiet

    Omelet met snijbiet

    Snijbiet heeft wat weg van spinazie en past heel goed bij ei. De lauwwarme salade met spelt maakt het helemaal af.

    Aantal personen
    2 personen 

    Bereiden 
    45 minuten

    Ingrediënten van Rechtstreex  
    200 gr. bietjes, geschild en in kleine stukjes gesneden
    300 gr. gewassen snijbiet, gesneden
    100 gr. spelt
    4 eieren
    1/2 pakje rucola of veldkers, gewassen en grof gehakt

    Ingrediënten uit jouw keuken  
    olijfolie om in te bakken
    2 el. extra vierge olijfolie
    1 el. citroensap of een smaakvolle azijn
    gemalen peper en zout

    Aan de slag!  
    • Kook de spelt in ruim water met een snuf zout in 30 min. gaar. Giet af en zet apart.
    • Kook de bietjes in minimaal water in ±15 min. gaar. Giet af en laat uitlekken. 
    • Doe 1 el. olie in een koekenpan en bak de snijbiet in 5 min. gaar. Laat dan uitlekken in een vergiet. Breng op smaak met peper en zout.
    • Klop 4 eieren met peper en zout los. Bak 2 omeletten. 
    • Meng voor de salade de bietjes, spelt en rucola of veldkers en breng op smaak met de extra vierge olijf olie, azijn en peper en zout. 
    • Vul de omelet met de snijbiet en serveer met de speltsalade. 

    Geniet van je lokale maaltijd. Eet smakelijk!

    Rechtstreex Rotterdam
    Rotterdam

    Omelet met snijbiet

    € 9.94
    2p
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief