Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Ovenschotel met knolselderij, kaas en appel

Ovenschotel met knolselderij, kaas en appel

Deze knolselderijstamppot wordt extra lekker, omdat hij nog even in de oven gaat met appelpartjes en kaas. 

Aantal personen
2 personen (voor 4 personen ingrediënten x2, voor 6 personen x3) 

Bereiden 30 minuten
Wachten 20 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex 
400/500 gram aardappels, geschild en in stukje
± 400 gram knolselderij, geschild en in stukjes
1 of 2 appeltjes, in plakjes 
1/2 tot 1 zakje geraspte kaas 

Ingrediënten van jou
Boter
Peper en zout
Eventueel nog wat nootjes

En aan de slag!  

• Verwarm de oven voor op 180 graden. 
• Kook de aardappels en de knolselderij met wat zout in ongeveer 20 min
• Vet een geschikte ovenschaal in met boter. 
• Giet de aardappels en knolselderij af. En stamp tot een smeuïge stamppot, met een klontje boter. Breng op smaak met peper en zout. 
• Doe de stamppot in ovenschaal. Verdeel de plakjes appel over de ovenschaal en bestrooi daarna met kaas. Bestrooi eventueel met de nootjes. 
• Zet de schaal in de oven voor ongeveer 20 min. Serveer als de kaas goed gesmolten is en de appeltjes lekker warm. 

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

Rechtstreex
Rotterdam

Ovenschotel met knolselderij, kaas en appel

Vegetarisch
€ 7.19
2p