Ingrediënten

300 gram oesterzwammen

8 grote wraps

2-3 bollen mozzarella

cherrytomaatjes

verse basilicumblaadjes

olijfolie

snuf zeezout & versgemalen peper

Tip 1: Probeer hetzelfde recept eens met mini-wraps. Leuk als hapje of voor een borrel!

Tip 2: Het omdraaien van de wrap in de pan is altijd een spannend moment! Leg er voorzichtig een bord bovenop, draai de pan om en laat hem met behulp van het bord weer terug in de pan glijden. Zo moet het zeker goed komen!

En het gaat zo: 

- Snijd de oesterzwammen in grove stukken en bak ze goudbruin in een pan met wat zout, peper en olijfolie.

- Verspreid de gebakken oesterzwammen over 4 wraps en houd circa 1 cm ruimte over aan de randen.

- Laat de mozzarella-bollen goed uitlekken zodat ze wat minder vochtig zijn.

- Breek de mozzarella met je handen en verspreid het in stukjes tussen de oesterzwammen op de wrap.

- Was de cherrytomaatjes en snijd ze doormidden.

- Haal met een lepeltje het vruchtvlees uit de tomaatjes.

- Gooi dat weg of gebruik het in een ander gerecht.

- Verspreid de tomaatjes over de wrap.

- Strooi er wat verse basilicumblaadjes overheen en leg de andere wraps er als een deksel bovenop.

- Verhit een droge koekenpan met een klein scheutje olie.

- Leg een gevulde wrap in de koekenpan en bak hem aan beiden kanten goudbruin.

- Herhaal deze stap voor de andere drie wraps.

- Snijd de wraps in kwarten en serveer ze op een leuk bord of een mooie houten plan.

- Buon appetito