Ingrediënten

250 g raja aardappeltjes 

halve bol knoflook

olijfolie

zeezout

verse tijm of rozemarijn

En zo doe je het

- Was de raja aardappeltjes met koud water en schrob de schilletjes goed schoon. 

- Kook de aardappeltjes ca. 10 min. in een pan met een laagje water en een snuf zeezout.

- Giet de aardappeltjes af en laat ze een paar minuten droogstomen in het vergiet.

- Verhit een koekenpan met een scheut olijfolie.

- Bak de voorgekookte aardappeltjes met een paar tenen knoflook (lekker makkelijk: je hoeft ze niet vooraf te pellen) ca. 10 min. in de pan. 

- Verwarm in de tussentijd de oven voor op 200 graden Celsius. 

- Plet de aardappeltjes voor wat extra structuur zodat ze net open barsten. 

- Bestrooi ze met wat verse takjes tijm en zet de pan 5-10 min. in de oven.

- Serveer in de pan en eet ze lekker samen met de gepofte knoflook. 

- Aan tafel!