Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Verse spaghetti met spinazie

Verse spaghetti met spinazie

Deze verse spaghetti van Burro e Salvia, serveer je samen met gebakken reepjes portabello en spinazie.

Aantal personen
2 personen (voor 4 personen ingrediënten x2, voor 6 personen x3) 

Bereiden 20 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex 
Bevroren verse spaghetti
1 grote ui of 2 kleine uitjes, fijngesneden 
2 portabella’s, in reepjes 
100 gram blaadjes spinazie, gewassen

Ingrediënten van jou
Olijfolie
Peper en zout
Eventueel een teentje knoflook
Eventueel parmezaans kaas of een beetje room

En aan de slag!  

• Breng een grote pan water aan de kook. 
• Bak in een pan in olijfolie de fijngesneden ui en eventueel het teentje knoflook (gesneden of door de knoflookpers). Als de ui glazig is, voeg je de reepje portabella toe en bak deze mooi bruin.
• Als het water kookt, voeg zout toe. En voeg de verse bevroren (!) spaghetti toe. De spaghetti in 2 minuten gaar. 
• Giet de spaghetti af, meng met wat olijfolie. 
• Schep nog even de blaadjes spinazie door de gebakken portabello. Breng op smaak met peper en zout. 
• Verdeel de spaghetti over twee borden en verdeel daarover de portbello met spinazie. Bestrooi eventueel met wat kaas of een dotje room.

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

Rechtstreex
Rotterdam

Verse spaghetti met spinazie

Vegetarisch
€ 8.37
2p