Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Verse spaghetti met veel groenten

Verse spaghetti met veel groenten

Zelf je eigen aspergesoep maken van begin tot eind. Je gebruikt de hele asperges - zo maak je van de schillen de bouillon.

Aantal personen
2 personen (voor 4 personen ingrediënten x2, voor 6 personen x3) 

Bereiden 20 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex 
aubergine, in blokjes
1 bosui, in reepjes
Paprika, in reepjes gesneden 
1/2 bakje kastanje champignons, in reepjes 
Verse spaghetti, bevroren

Ingrediënten van jou
Olijfolie en/of boter
Peper en zout
Eventueel wat geraspte (Parmezaanse) kaas

En aan de slag!  
• Breng een grote pan water aan de kook voor de pasta. 
• Bak de aubergine in een pan en geef het goed de tijd om gaar te worden. Breng op smaak met peper en zout. Zet dan de aubergine apart, en bak de kastanje champignons en geef ze even de tijd om hun vocht de verliezen en goed te bakken. Zet ook de champignons weer apart en bak vervolgens de paprika.
• Als het water voor de pasta kookt, voeg zout toe. En voeg de verse bevroren (!) spaghetti toe. De spaghetti is in 2 minuten gaar. 
• Giet de spaghetti af en meng er een beetje olijfolie door. 
• Verdeel de spaghetti over twee borden, verdeel daarover de gebakken aubergine en paprika. Bestrooi met bosui.

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!