Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Riedijkshaven
Wijkchef Joke
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Riedijkshaven

Schuttevaerkade 187, 3311RB, Dordrecht

Joke was tot haar pensioen bloemist. Ze werkte in een kwekerij en had haar eigen bloemenzaak! Ze houdt van eerlijke producten en heeft enorm veel zin om van start te gaan als wijkchef.

Je kan nu een bestelling plaatsen via 'Bestel in de webshop'. Betaling gaat via automatische incasso achteraf, hiervoor vragen we je bij het afronden van je bestelling 1 cent via iDeal over te maken.

Heb je interesse om bij Joke je Rechtstreex-boodschappen op te halen? Schrijf je dan in voor haar nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'! 

Bekijk ons huidige assortiment bij 'Bestel in de webshop'!

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31681874631

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 17:30
woensdag 17:30 - 19:00