PRODUCT FILTER

Rechtstreex Schiedam-West is deze week gesloten, Woensdag 21 oktober zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor maandag 19 oktober 10:30 uur

Rechtstreex Schiedam-West
Wijkchef Buurtvrouw met Matthijs
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
PIN bij afhalen

Rechtstreex Schiedam-West

Van Beverenstraat 40, 3117KW, Schiedam

Buurtvrouw is een creatief vernieuwer binnen het sociaal domein. Een combinatie van begeleiden, coachen, leren, dagbesteding, horeca, winkel, atelier en werk(verhuur)ruimtes. Wij willen met diverse activiteiten buren samenbrengen en tegelijk werk- en leermogelijkheden bieden aan mensen met een beperking of psychische kwetsbaarheid. Ook andere mensen met een afstand tot de arbeid of sociale markt, mensen die veel alleen zijn, mensen die graag iets alleen of samen willen “doen” en alle andere buren

Wij werken niet vanuit een kille efficiëntie maar vanuit zinvolle inzet van mensen met een beperking voor de buurt. De Buurtvrouw is daarmee geen concurrent voor lokale ondernemers of grotere zorginstellingen maar een aanvulling. Wij zijn juist klant bij veel lokale ondernemers, en kopen mooie producten in bij instellingen, zo steunen wij elkaar! Buurtvrouw is eigenlijk een extra kleurrijk gerecht op de (sociale) menu kaart van de stad.

Hoera! Buurtvrouw bestaat 5 jaar! Dus… dachten wij… 5 feestjes! Helaas had mevrouw Corona andere plannen met Buurtvrouw, en hebben we de feestjes omgezet tot 5 kansen. Een van deze kansen is een samenwerking met Rechtstreex geworden. Ondanks alle maatregelen (1,5 afstand, geen doelgroepen mixen etc.) zag Buurtvrouw dit als een goede mix and match voor meer aanvulling op onze menu kaart.

Een van de speerpunten van Buurtvrouw is aandacht voor gezondheid en gezonde voeding. Zo hadden we wekelijks gezonde Buurtprakkies en verzorgden we voor klanten gezonde lunches. Nu deze activiteiten tijdelijk in de koelkast liggen, gaat Buurtvrouw in samenwerking met Rechtstreex nog een stapje verder. Rechtstreex haalt producten van de boer uit jouw buurt, die je vervolgens bij Buurtvrouw kan bestellen en afhalen. Hoe leuk is dat? 

 
Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 13:00 - 13:30
woensdag 13:30 - 14:00
woensdag 14:00 - 14:30
woensdag 14:30 - 15:00
donderdag 13:00 - 13:30
donderdag 13:30 - 14:00
donderdag 14:00 - 14:30
donderdag 14:30 - 15:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief