Ingrediënten van Rechtstreex
1 rode paprika
1 tomato base
3-4 eieren
1 zoutkorst ciabatta
Ingrediënten van jou
3 el. olijfolie mild
1 rode paprika
1 tomato base
3-4 eieren
1 zoutkorst ciabatta
Ingrediënten van jou
3 el. olijfolie mild
1 ui
1 el. gerookte paprikapoeder
2 el. kummel
gemalen peper en zout
En aan de slag!
1 el. gerookte paprikapoeder
2 el. kummel
gemalen peper en zout
En aan de slag!
- Verwarm de oven op 220 graden en bak het brood in 10-12 min af.
- Snijd de ui door de helft en dan in reepjes, doe hetzelfde voor de paprika.
- Neem een pan met dikke bodem en deksel. Verhit hierin de olie en fruit de ui en paprika 5 min. Roer de kruiden erdoor en voeg dan de tomatoblend toe, breng op smaak met zout en peper. Laat 15 min pruttelen.
- Maak met de bolle kant van een lepel vier kuiltjes in het mengsel in de pan en breek voorzichtig een eitje in elk holletje. Doe de deksel op de pan en laat de eitjes ongeveer 8 min. in de saus pocheren.
- Serveer het gerecht met het warme brood.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!