• NIEUW
 • Rechtstreex Smitshoek is gesloten, Bestel je boodschappen voor woensdag 8 maart 13:30 uur

  Rechtstreex Smitshoek
  Wijkchef Vacature
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag

  Rechtstreex Smitshoek

  , , Barendrecht

  Welkom bij Rechtstreex.

  Het wijkpunt in Smitshoek is gesloten; we zoeken gedreven mensen én een goede locatie om Rechtstreex in Smitshoek voort te zetten.

  Tot die tijd pakken we je boodschappen in op ons verzamelpunt en nemen ze mee naar een centrale plek in Barendrecht/Smitshoek. (Rechtstreex Barendrecht). Daar staan we met ons busje en jouw boodschappen gewoon voor je klaar. Lijkt je dat niet zo handig? Kies dan voor thuisbezorging op vrijdag via Rechtstreex Thuisbezorgd, of haal je boodschappen op bij de wijkpunten in de buurt: Rechtstreex Rhoon, Rechtstreex Heerjansdam of Rechtstreex Vreewijk

  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij ons wijkpunt . Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat maar liefst 56ct naar de boer!  En jíj hebt de zekerheid dat je eten is geteeld of gemaakt door iemand die je kent gewoon op fietsafstand van je huis! Lees hier meer over onze missie.

  Hoe werkt het?

  Wil je ook genieten van de mooiste streekproducten? Schrijf je dan hiernaast in voor  onze nieuwsbrief. Dan kan je elke week via de bestellink in de nieuwsbrief van maandagmiddag tot woensdagochtend je bestelling plaatsen via deze site. Denk bij het ophalen van je bestelling aan het milieu, neem voor de losse producten zakjes/tasjes mee die je thuis hebt liggen en een grote boodschappentas/krat.


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur


  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief