Rechtstreex Smitshoek
Leendert & Joke

Voordijk 497, Barendrecht-Smitshoek
31651196064

Wijkchef

Rechtstreex Smitshoek

Welkom bij het wijkpunt Smitshoek! Wij zijn Leendert en Joke.  Bij ons huis aan de Voordijk in Smitshoek runnen we het… Lees verder
Bestellen voor: woensdag 10:30 uur
  • Afhaaltijden
  • vrijdag 16:00 - 17:00
  • vrijdag 17:00 - 19:00
  • zaterdag 9:30 - 11:00

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Betalen doe je bij ons altijd achteraf.

Geen minimum bestelbedrag

Bankoverschrijving na afhalen


Terug naar boven

Rechtstreex Smitshoek
Leendert & Joke

Rechtstreex Smitshoek

Welkom bij het wijkpunt Smitshoek! Wij zijn Leendert en Joke.  Bij ons huis aan de Voordijk in Smitshoek runnen we het eerste Rechtstreex Rotterdam-wijkpunt ten zuiden van de ring.  Vanuit een jarenlange passie voor voedsel en een goede bekendheid met de boeren in de regio zijn we hartstikke enthousiast over het beschikbaar maken van het uitgebreide Rechtstreex-assortiment voor de mensen uit Smitshoek en omgeving! 

Wil je ook genieten van de mooiste streekproducten? Schrijf je dan hiernaast in voor  onze nieuwsbrief. Dan kan je elke week via de bestellink in de nieuwsbrief van maandagmiddag tot woensdagochtend je bestelling plaatsen via deze site. Op vrijdagmiddag of zaterdagochtend haal je je boodschappen bij ons op aan de Voordijk, tegenover garage Theo de Jong, vlakbij café het Schaapje. (of kom achterom) Klik hier voor een kaart/route.

Denk bij het ophalen van je bestelling aan het milieu, neem voor de losse producten zakjes/tasjes mee die je thuis hebt liggen en een grote boodschappentas/krat.

Uniek voor Smitshoek is ons vergebakken brood. Onze buurtgenoot, Meester Boulanger Peter Bienefelt, van Atelier du Pain maakt op zaterdagochtend krakend vers ambachtelijk brood en stokbrood, dat je bij je bestelling, of even apart, kan komen halen. En wist je dat Peter sinds 8 febr wereldkampioen broodbakken is? 

 

 

 

 

Contact

Voordijk 497
2993BE Barendrecht-Smitshoek


31651196064

BTW: NL0713.00.417.B01
KVK: 64995240