• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Smitshoek
  Wijkchef Leendert & Joke
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen

  Rechtstreex Smitshoek

  Voordijk 497, 2993BE, Barendrecht-Smitshoek

  Welkom In Smitshoek

  Welkom bij het wijkpunt Smitshoek! Wij zijn Leendert en Joke. Bij ons huis aan de Voordijk in Smitshoek runnen we het oudste Rechtstreex Rotterdam-wijkpunt ten zuiden van de ring. Vanuit een jarenlange passie voor voedsel en een goede bekendheid met de boeren in de regio zijn we hartstikke enthousiast over het beschikbaar maken van het uitgebreide Rechtstreex-assortiment voor de mensen uit Smitshoek/Carnisselande/Portland en omgeving! 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij ons wijkpunt . Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat maar liefst 56ct naar de boer!  En jíj hebt de zekerheid dat je eten is geteeld of gemaakt door iemand die je kent gewoon op fietsafstand van je huis! Lees hier meer over onze missie.

  Hoe werkt het?

  Wil je ook genieten van de mooiste streekproducten? Schrijf je dan hiernaast in voor  onze nieuwsbrief. Dan kan je elke week via de bestellink in de nieuwsbrief van maandagmiddag tot woensdagochtend je bestelling plaatsen via deze site. Op vrijdagmiddag of zaterdagochtend haal je je boodschappen bij ons op aan de Voordijk, tegenover garage Theo de Jong, vlakbij café het Schaapje. (of kom achterom via de Klompenmakerij, ingang naast het kinderdagverblijf)  Klik hier voor een kaart/route.

  Denk bij het ophalen van je bestelling aan het milieu, neem voor de losse producten zakjes/tasjes mee die je thuis hebt liggen en een grote boodschappentas/krat.

  En ook nog vers kampioensbrood!

  Uniek voor Smitshoek is ons vergebakken brood. Onze buurtgenoot, Meester Boulanger Peter Bienefelt, van Atelier du Pain maakt op zaterdagochtend krakend vers ambachtelijk brood en stokbrood, dat je bij je bestelling, of even apart, kan komen halen. En wist je dat Peter op 8 febr 2018 wereldkampioen broodbakken is geworden? 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-17:00   
  vrijdag 17:00-18:00   
  vrijdag 18:00-18:30   
  zaterdag 9:30-10:00   
  zaterdag 10:00-11:00   
  zaterdag 11:00-11:30   
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Bezorgkosten: € 3,95 vanaf € 35,00
  Gratis vanaf € 60,00


  +31638130126

  BTW: NL 001 241 598 B91
  KVK: 64995240

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief