Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Smitshoek
Wijkchef Leendert & Joke
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen

Rechtstreex Smitshoek

Voordijk 497, 2993BE, Barendrecht-Smitshoek

Welkom bij het wijkpunt Smitshoek! Wij zijn Leendert en Joke.  Bij ons huis aan de Voordijk in Smitshoek runnen we het eerste Rechtstreex Rotterdam-wijkpunt ten zuiden van de ring.  Vanuit een jarenlange passie voor voedsel en een goede bekendheid met de boeren in de regio zijn we hartstikke enthousiast over het beschikbaar maken van het uitgebreide Rechtstreex-assortiment voor de mensen uit Smitshoek/Carnisselande/Portland en omgeving! 

Wil je ook genieten van de mooiste streekproducten? Schrijf je dan hiernaast in voor  onze nieuwsbrief. Dan kan je elke week via de bestellink in de nieuwsbrief van maandagmiddag tot woensdagochtend je bestelling plaatsen via deze site. Op vrijdagmiddag of zaterdagochtend haal je je boodschappen bij ons op aan de Voordijk, tegenover garage Theo de Jong, vlakbij café het Schaapje. (of kom achterom via de Klompenmakerij, ingang naast het kinderdagverblijf)  Klik hier voor een kaart/route.

Denk bij het ophalen van je bestelling aan het milieu, neem voor de losse producten zakjes/tasjes mee die je thuis hebt liggen en een grote boodschappentas/krat.

Uniek voor Smitshoek is ons vergebakken brood. Onze buurtgenoot, Meester Boulanger Peter Bienefelt, van Atelier du Pain maakt op zaterdagochtend krakend vers ambachtelijk brood en stokbrood, dat je bij je bestelling, of even apart, kan komen halen. En wist je dat Peter op 8 febr 2018 wereldkampioen broodbakken is geworden? 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.+31651196064

BTW: NL0713.00.417.B01
KVK: 64995240


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 17:00
vrijdag 17:00 - 19:00
zaterdag 9:30 - 11:00