Rechtstreex Spuiboulevard
Jet & Annette

Spuiboulevard 220, Dordrecht
31647802721

Wijkchef

Rechtstreex Spuiboulevard

Vanaf eind november 2018 kan je je boeren boodschappen ophalen bij Rechtstreex Spuiboulevard, in het centrum van Dordrecht. Dus wil jij ook genieten van de lekkerste lokale producten, boodschappen bestellen bij boeren uit eigen regio en afhalen bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Spuiboulevard en blijf op de hoogte van de opening en de seizoensproducten.

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 57ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan hieronder het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex & hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio.

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Spuiboulevard 220
3311GR Dordrecht


31647802721

BTW: 854221025B01
KVK: 61131164


Terug naar boven