Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Spuiweg
Wijkchef Jet & Annette
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
Bezorgen
Bezorgkosten: € 2,50
Gratis vanaf € 0,00

Rechtstreex Spuiweg

Spuiweg 93, 3311GT, Dordrecht

Jet en Annette van Drechtstadsboer heten je welkom bij Rechtstreex Spuiweg! Gestart aan de Spuiboulevard, maar per begin januari aan de Spuiweg 93 bij het Vrijwilligershuis. Bestel hier de lekkerste lokale producten en haal ze iedere woensdagmiddag af. Parkeren kan aan de laden/lossen plaatsen aan de Singel.

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (uit een straal van pakweg 50 km), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 57ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan hieronder het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex & hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio.31647802721

BTW: 854221025B01
KVK: 61131164


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 15:00 - 17:00
woensdag 17:00 - 19:00
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode