Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Stadspolders
Wijkchef Rachelle & Maarten
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Rechtstreex Stadspolders

Dudok-Erf 58, 3315KA, Dordrecht

Woon jij in Stadspolders & lijkt het je top om je boodschappen bij boeren uit de regio te doen? Dat kan binnenkort via ons! Dit voorjaar gaat Rechtstreex Stadspolders van start in het Polderwiel, vlakbij station Dordrecht-Stadspolders. Dus wil jij ook genieten van de lekkerste lokale producten, boodschappen bestellen bij boeren uit eigen regio en afhalen bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Stadspolders! We laten je dan weten wanneer we open gaan.

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Dordrecht), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

Wijkchef gezocht! 

We hebben een mooie locatie gevonden in Stadspolders en zoeken nu nog iemand die dit afhaalpunt wil gaan runnen! Wij noemen dat een 'wijkchef', iemand die enthousiast is over Rechtstreex, de ambassadeur van de boeren uit de regio wordt in deze wijk en als ZZP'er een dag per week met dit popup afhaalpunt klanten in Stadspolders van lokale producten voorziet. Kijk hier voor meer informatie over wijkchef worden.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan hieronder het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex & hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de regio.

Voor meer informatie kan je terecht bij Maarten via maarten@rechtstreex.nl