PRODUCT FILTER

Rechtstreex Stadspolders is deze week gesloten, Woensdag 17 juni zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor maandag 15 juni 10:30 uur

Rechtstreex Stadspolders
Wijkchef Wijkchef gezocht
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Stadspolders

Dudok-Erf 58, 3315KA, Dordrecht

WIJKCHEF GEZOCHT! Woon jij in Stadspolders of Dordrecht en wil je betrokken zijn bij lokaal, vers en eerlijk voedsel? Dan wil je misschien wel wijkchef worden van Rechtstreex Stadspolders. Neem contact op of kijk alvast hier voor meer informatie.

Lijkt het je lekker om je boodschappen bij boeren uit de regio te doen? Dat kan bij Rechtstreex Stadspolders in het Polderwiel, vlakbij station Dordrecht-Stadspolders. Dus wil jij ook genieten van de lekkerste lokale producten, boodschappen bestellen bij boeren uit eigen regio en afhalen bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Stadspolders! Dan blijf je op de hoogte van het wekelijkse seizoensassortiment. 

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Dordrecht), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan hieronder het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex & hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de regio.

Voor meer informatie kan je terecht bij Maarten via maarten@rechtstreex.nl+31622352005

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 17:00
woensdag 17:00 - 19:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief