Rechtstreex Streekmuseum Krimpen a/d IJssel
Linda

Wijkchef

Rechtstreex Streekmuseum Krimpen a/d IJssel

IJsseldijk 312, Krimpen a/d IJssel
0628202107

Bestellen voor woensdag 10:00 uur
  • Afhaaltijden
  • vrijdag 15:00 - 17:00
  • vrijdag 17:00 - 18:00

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Geen minimum bestelbedrag

Betalen doe je bij ons altijd achteraf.

Bankoverschrijving na afhalen

Incasso na afhalen

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven

Rechtstreex Streekmuseum Krimpen a/d IJssel
Linda

Rechtstreex Streekmuseum Krimpen a/d IJssel

Rechtstreex STREEKMUSEUM KRIMPENERWAARD

Mijn naam is Linda. Samen met mijn ouders run ik een wijkpunt van Rechtstreex. Onze locatie is de wagenschuur of de tuinkamer van het Streekmuseum in Krimpen aan den Ijssel.

Wat betekent een wijkpunt van Rechtstreex? Weet wat je eet, weet waar het vandaan komt en weet wie de boer/producent is. Rechtstreex maakt het mogelijk boodschappen te doen van boeren en voedselmakers uit onze mooie Krimpenerwaard, maar ook uit de Waarden om ons heen, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard.

Rechtstreex werkt zonder! abonnement. U kiest zelf wat u bestelt, online, via een link in de nieuwsbrief. De boodschappen haalt u op vrijdagmiddag bij ons op het erf op. Betaling verloopt tot nu toe via een factuur via mail achteraf, maar binnenkort is het de bedoeling over te schakelen naar automatische incasso.  Daar komt nog een apart bericht over.

Wilt u ook genieten van lekkere producten uit de regio met een eerlijke prijs voor de consument en voor de boer? Maak het verschil en doe mee! Nadat u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief (alleen dan kunt u ook werkelijk bestellen) kunt u gaan "winkelen". Inschrijven voor de nieuwsbrief verplicht u tot niets. Als u een keer besteld heeft en het komt u niet meer uit of er is een andere reden om niet meer te bestellen vinden wij dat jammer, maar er is absoluut geen verplichting.

Bestellingen kunnen gedaan worden via de nieuwsbrief van maandag 14.00 uur t/m woensdag 10.00 uur. De bestellingen kunnen worden opgehaald op vrijdag tussen 15:00 en 18:30.uur.

Neem altijd eigen tassen mee!

Graag tot ziens!

Linda, Hendrik en Jenny Lobbe

PS Wil je meer weten over de activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio, kijk dan hier. Bekijk hieronder alvast alle mooie seizoensproducten die je bij ons kan bestellen en lees hier meer over onze inkoopfilosofie.

 

Wie zijn wij?

Rechtstreex Rotterdam

Contact

IJsseldijk 312
2922BM Krimpen a/d IJssel


0628202107

BTW: (NL)135514174B01
KVK: 68667698