Rechtstreex Streekmuseum Krimpen a/d IJssel
Linda

IJsseldijk 312, Krimpen a/d IJssel
31628202107

Wijkchef

Rechtstreex Streekmuseum Krimpen a/d IJssel

Boerenboodschappen doe je bij Rechtstreex Streekmuseum in Krimpen aan den IJssel! Dit afhaalpunt wordt gerund door wijkchef Linda Lobbe, zij doet dit… Lees verder
Bestellen voor: woensdag 10:30 uur
  • Afhaaltijden
  • vrijdag 15:00 - 17:00
  • vrijdag 17:00 - 18:00

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Betalen doe je bij ons altijd achteraf.

Geen minimum bestelbedrag

Bankoverschrijving na afhalen

Incasso na afhalen


Terug naar boven

Rechtstreex Streekmuseum Krimpen a/d IJssel
Linda

Rechtstreex Streekmuseum Krimpen a/d IJssel

Boerenboodschappen doe je bij Rechtstreex Streekmuseum in Krimpen aan den IJssel! Dit afhaalpunt wordt gerund door wijkchef Linda Lobbe, zij doet dit samen met haar ouders Hendrik en Jenny. Je bestelt je boerenboodschappen hier in de webshop & haalt ze af bij het Streekmuseum. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Streekmuseum en we houden je op de hoogte! 

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 57ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan hieronder het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

IJsseldijk 312
2922BM Krimpen a/d IJssel


31628202107

BTW: (NL)135514174B01
KVK: 68667698