Rechtstreex Tarwewijk (Zuidplein)
Marije

Wijkchef

Rechtstreex Tarwewijk (Zuidplein)

Rijsoordstraat 30, Rotterdam

Ik ben Marije en ik heet je van harte welkom bij Rechtstreex Tarwewijk (Zuidplein)!

Bij Rechtstreex koop je producten van boeren en telers uit de regio die je wekelijks af kunt halen bij het afhaalpunt de Eetwinkel Het Groene Veld. Je vindt deze winkel op de punt van het Millinxpark, Rijsoordstraat/hoek Millinxstraat. Ook goed bereikbaar vanaf Zuidplein, op 500 meter lopen.

Je kunt vanaf maandagmiddag 14.00u tot woensdagochtend 10.00u online bestellen. Op vrijdag haal je de boodschappen aan het eind van de middag of begin van de avond op.

Ik streef er naar om met zo min mogelijk verpakkingen te werken. Neem dus je eigen tas mee en eventueel zakjes voor losse producten.

Wil jij ook genieten van lekkere producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. We gaan van start als er zich voldoende mensen hebben aangemeld!

Bekijk hieronder alvast alle mooie producten uit de Rotterdamse regio die je kan bestellen, lees hier meer over de inkoopfilosofie & hier meer over de activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio.

Graag tot ziens!

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Rijsoordstraat 30
3081 BW Rotterdam


06 21512115

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven