Met Rechtstreex bouwen we aan een duurzame, lokale voedselketen als alternatief voor de supermarkt. Dat doen we door een compleet assortiment lokale etensboodschappen van boeren en makers uit eigen regio aan te bieden aan consumenten. Je bestelt online en haalt je boodschappen op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Zo heb je verse en smaakvolle seizoensproducten met een eerlijke prijs voor de boer en weet je weer waar je eten vandaan komt. We leveren de producten voor zo’n 2000 bestellingen twee keer per week aan wijkpunten en horecaklanten. Dat doen we met 50 collega’s die werken aan logistiek, organisatie en communicatie. 

Jij als collega administratie

Je hebt de verantwoordelijkheid om administratieve onderdelen van onze processen wekelijks nauwkeurig bij te werken en op orde te houden. Je doet (een deel van de) facturatie in ons bestelsysteem, verwerkt verkoop en inkoop in de boekhouding en helpt bij het verwerken van de uren van collega’s in de personeelsadministratie. Je houdt bij of alles op orde is en ziet en herstelt afwijkingen. Je communiceert duidelijk en constructief met collega’s, kunt goed focussen en secuur werken.  Je hebt interesse in hoe Rechtstreex werkt en groeit door met nieuwe activiteiten die bij je passen. Je woont bij voorkeur in of rondom Rotterdam. Daarnaast heb je bij voorkeur al ervaring in een eerdere administratieve rol.

Je wordt onderdeel van onze missie om een duurzame voedselketen te realiseren. Je kan lekker aan de slag in een leuk team. Je werkt inprincipe 6-8 uur per week, maar exacte werktijd en functie kan in overleg. De werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in Rotterdam en/of thuis. Je kunt direct starten of binnen een paar weken, in overleg.

De mensen bij Rechtstreex

Rechtstreex bestaat uit een netwerk van missie-gedreven collega’s met een heleboel uitdagende taken. Het is een platte organisatie waar je zomaar met de oprichter even koffie kunt drinken. Je komt in een bedrijfscultuur terecht, waarin je overal om je heen sociaal gedrag terugziet, verbondenheid met mens en natuur geleefd wordt en iedereen gepassioneerd meewerkt aan het hoger doel. Er zijn tal van mogelijkheid om meer te leren over lokale producten en productieprocessen.

Werk je bij Rechtstreex, dan ben je één van ons. Je gelooft in de korte voedselketen, waardeert lokale producten op eigen tafel en wilt boeren en makers in jouw buurt steunen. Je hebt een doeners mentaliteit en bent dol op eten. Je wilt meebouwen aan een nieuwe voedselketen in plaats van erover te lezen en te praten. Je bent ambitieus en laat je niet snel van je stuk brengen. Je voelt je verbonden met je eigen regio, mens en natuur. Je legt makkelijk contacten en werkt graag in een team. Je staat open voor nieuwe ervaringen, leert graag van je omgeving en behandelt alle mensen gelijkwaardig. Je bent eerlijk naar jezelf en anderen.

Vragen of meer informatie? Neem contact op met Nine Perdeck (nine@rechtstreex.nl) of solliciteer direct door je motivatie en CV op te sturen naar nine@rechtstreex.nl.