Rechtstreex is een boodschappenservice die het voor consumenten makkelijk maakt om te kopen bij boeren en makers uit hun eigen regio. De klant bestelt online en haalt de boodschappen op bij een afhaalpunt in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Ons team in Rotterdam willen we graag uitbreiden met iemand die het leuk vindt om veel te leren over onze voedselketen. Ben jij de extra kracht die op ons verzamelpunt en de afhaalpunten aan de slag gaat?

Op het verzamelpunt als prepicker
Als collega op ons distributiecentrum in Rotterdam ben je onderdeel van het het logistieke proces van Rechtstreex. Je weegt en verdeelt producten en maakt bezorgingen klaar. Ook denk je mee over hoe we dit proces nóg efficiënter kunnen maken. Je werkt graag lekker door en vindt het leuk samen met je collega's te zorgen dat alles op tijd de deur uit gaat. 

Op een afhaalpunt als invalwijkchef
Op bijna ieder afhaalpunt is een wijkchef te vinden die bestellingen klaarmaakt en klanten helpt bij het ophalen van hun boodschappen. Als er iemand ziek is, dan val jij graag in. Aan het einde van de dag bel je de laatste klanten met een herinnering en verwerk je wat administratie. 

Wie zoeken we?

  • Je bent nieuwsgierig en hebt affiniteit met onze missie: een duurzamere voedselketen bouwen waarin lokaal eten centraal staat. Je leert hier graag meer over en deelt je kennis met de klanten die je ontmoet in de winkel of op een afhaalpunt;
  • Je bent servicegericht en gastvrij. Je bezorgt onze leuke klanten graag een positieve ervaring. Een commerciële instelling is een pre;
  • We tillen regelmatig zware kratten (> 12 kilo), dus het is essentieel dat je fysiek fit bent en het leuk vindt om te knallen. Voordeel: de sportschool kun je opzeggen ;-) 
  • Je kan goed zelfstandig aan de slag, maar je werkt ook graag samen. Heldere communicatie is daarbij erg belangrijk;
  • Je vindt het fijn als niet elke week hetzelfde is. Ochtend- of avonddiensten zijn geen probleem en werken op meerdere locaties vind je ook leuk. 

Met wie kom je in het team? 
Je werkt met een gemotiveerde en gevarieerde groep mensen. Koks, chauffeurs, kunstenaars, biologen, gamers, ontwerpers, ingenieurs, studenten, acteurs, mensen uit de horeca, tekenaars en ondernemers. Je komt ze allemaal (en meer) tegen bij Rechtstreex. 

Bij Rechtstreex doen we het samen. We zijn eensgezind in onze missie om zoveel mogelijk uit lokale ketens te consumeren. We wisselen ervaringen en kennis uit en hebben gemeen dat ieder van ons het verschil wil maken. We halen plezier uit onderling contact, nemen de tijd voor een gesprek en helpen en ondersteunen elkaar als de situatie dat vraagt. We zijn open in onze communicatie en geven fouten toe aan collega’s en klanten. Als er iets mis gaat, bieden we onze oprechte excuses aan en zoeken naar een oplossing. We staan open voor kritiek en willen leren. 

Wij zijn aanpakkers en zelfstarters. Harde werkers die vooruit willen omdat we geloven dat het anders kan. We gaan efficiënt met onze tijd om en gaan door tot het af is. We leren snel en voeren niet alleen een taak uit, maar weten waarom we dat doen. Ieder van ons draagt bij aan het grotere geheel.

Werktijden en beschikbaarheid
We kunnen je van dinsdag tot en met vrijdag gebruiken, maar op het moment vooral op dinsdagavond (16.00-21.00 u), woensdag,- en vrijdagochtend (09.00-/14.00-16.00 u). Je uren kunnen per week verschillen, n.a.v. wat jij en wij nodig hebben. Natuurlijk krijg je ook betaald voor je werkzaamheden.

Ben je superenthousiast, maar op andere momenten beschikbaar? Schroom niet toch te mailen, dan gaan we in gesprek.

Vragen of meer informatie? Neem contact op met Nine (0640678644). Direct solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar nine@rechtstreex.nl.