Rechtstreex 
Met Rechtstreex bouwen we aan een transparante lokale voedselketen als alternatief voor de huidige supermarkt. Dat doen we door een compleet assortiment lokale etensboodschappen van boeren en makers uit eigen regio aan te bieden aan consumenten. Je bestelt online en haalt je boodschappen op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Zo heb je verse en smaakvolle seizoensproducten met een eerlijke prijs voor de boer en weet je weer waar je eten vandaan komt. Lees hier meer over onze missie & hier meer over onze activiteiten in de Rotterdamse regio. Hier vind je ons huidige assortiment! 

Onze logistiek 
Rechtstreex brengt in twee rondes per week voor honderden bestellingen de producten van de boeren naar de wijkpunten. Dit omvat een collectieronde, het controleren van leveringen en het klaarmaken van de bestellingen van de wijkpunten en horecaklanten in ons Verzamelpunt. Deze worden vervolgens bezorgd in en rondom Rotterdam. Het transport doen we met twee eigen voertuigen (een BE bakwagen en een Sprinter). In het verzamelpunt werkt een team van zes collega’s. In dit hele proces zijn productkwaliteit, snelheid en zorgvuldigheid van groot belang. 

Jouw rol 
Je start met ondersteunende werkzaamheden zoals inpakken, afwegen en order picken van de bestellingen voor de wijkpunten. Zo leer je het brede assortiment en de processen goed kennen. Je bent onderdeel van het team wat zorgt voor de ontvangst en controle van de producten, het organiseren van het verzamelpunt en het klaarmaken van de bestellingen. Je bent ook een van de chauffeurs die de producten ophalen bij de boeren en de bestellingen bij de wijkpunten en horecaklanten bezorgen. Zodra je goed bent ingewerkt kan je meer verantwoordelijkheid nemen in de planning en ontwikkeling van de werkzaamheden. Ons team werkt op dinsdag en donderdag tussen 13:00 en 21:30 en op woensdag en vrijdag tussen 07:00 en 16:00.

Jij bent 
Wij zoeken een betrokken en accurate chauffeur met een interesse in voedsel. Je bent energiek, neemt verantwoordelijkheid en bent zorgvuldig en scherp in planning. Je werkt gestructureerd, kan overzicht houden en laat je niet snel van de wijs brengen. Je kan duidelijk communiceren en werkt goed samen in een team. Je bent fysiek sterk en kan omgaan met momenten van hoge tijdsdruk. Je hebt rijervaring, minimaal rijbewijs B en bij voorkeur rijbewijs BE of hoger. Je woont bij voorkeur in de omgeving van ons verzamelpunt in Rotterdam West. 

Voor jou 
Je ontvangt een passend salaris bij jouw ervaring en de fase waar Rechtstreex zich in bevindt. Je krijgt een leuke en verantwoordelijke functie, met doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Er is ruimte om met jouw kwaliteiten en interesse breder bij te dragen aan Rechtstreex. Je werkt met een leuk team van betrokken collega’s wat er trots op is om iedere week de logistieke opgave in deze lokale voedselketen tot een goed resultaat te brengen. Afhankelijk van jouw voorkeur geven we de functie vorm in 10 tot 40 uur per week. De werkzaamheden vinden plaats in ons Verzamelpunt aan de Keilestraat in Rotterdam.

Vragen of meer informatie?
Neem contact op met Maarten (0615887510). Interesse? Stuur je CV en motivatie uiterlijk op 10 juli 2019 naar maarten@rechtstreex.nl.