Over Rechtstreex

Rechtstreex realiseert sinds 2013 een lokale voedselketen in Zuid Holland. Consumenten bestellen op de website of in de app hun etensboodschappen bij 150 lokale boeren en makers en halen deze op bij een van de 80 afhaalpunten, de winkel of laten deze thuisbezorgen. Zo maken we het voor consumenten mogelijk duurzaam boodschappen te doen bij lokale boeren en bieden we boeren afzet in eigen regio en draagvlak om duurzaam te telen. Zo weet je weer waar je eten vandaan komt en bouwen we samen aan het verduurzamen van ons eten. Op basis van onze ervaringen in Zuid Holland breiden we uit naar Utrecht. Dat doen we in samenwerking met Utrechtse organisaties en startend met enkele afhaalpunten. We zoeken een communitybuilder die ons netwerk en onze bekendheid in Utrecht uit kan bouwen.

 

Over de communitybuilder

Je bent een pionier en de coördinator van onze activiteiten en opbouw in Utrecht. Je legt en onderhoudt contacten met media en de organisaties waar we mee samenwerken. Je bouwt een groot netwerk uit wat ondersteunend is bij onze activiteiten in Utrecht. Je zoekt locaties voor nieuwe afhaalpunten en houdt het succes van de bestaande afhaalpunten in de gaten. Je doet de voorbereidingen en de promotie van de start van nieuwe afhaalpunten. Zowel bij de afhaalpunten als op regioniveau zorg je voor promotie en de groei van onze naamsbekendheid. Je staat op markten en events waar je onze doelgroep kan bereiken. Je bouwt een team in Utrecht op en bent onderdeel van ons kernteam wat is gebaseerd in Rotterdam.

 

Wie zoeken we

Je legt makkelijk contact, kent Utrecht goed en bent een praktische en zelfstandige aanpakker. Je maakt gebruik van je bestaande netwerk, weet wie je waar kan vinden en bouwt je netwerk verder uit. Je kan goed communiceren en weet mensen te enthousiasmeren. Je kan goed luisteren en beoordelen of samenwerkingen iets op kunnen gaan leveren. Je bent een goede organisator en aanpakker en weet reuring te creëren en mensen te bereiken. Je hebt affiniteit met een duurzame voedselketen. Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau en een aantal jaren werkervaring in bijvoorbeeld communicatie of organisatie.

 

Het betreft een dienstverband van 24 – 40 uur per week. Je werkt voornamelijk in Utrecht en af en toe in Rotterdam. Interesse? Neem contact op met Rechtstreex oprichter Maarten Bouten en stuur je vragen of motivatie en CV naar maarten@rechtstreex.nl