Met Rechtstreex bouwen we aan een duurzame, lokale voedselketen als alternatief voor de supermarkt. Dat doen we door een compleet assortiment lokale voedselboodschappen van boeren en makers uit eigen regio aan te bieden aan consumenten. De klant bestelt online en haalt de boodschappen op bij een wijkpunt in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Zo verzorgen we verse en smaakvolle seizoensproducten met een eerlijke prijs voor de boer en weten we weer waar ons eten vandaan komt.

Jij als collega in ons logistieke hub

Als collega op ons distributiecentrum in Den Haag ben je onderdeel van het het logistieke proces van Rechtstreex. Boeren en makers brengen hun producten of wij halen ze op en vanaf hier verdelen we ze over afhaalpunten in Den Haag en omstreken. Je weegt en verdeelt producten, controleert leveringen, maakt thuisbezorgingen klaar en pakt orders in. Denk aan veel blauwe kratten, volle rolcontainers, honderd soorten groenten, bergen met brood en kasten vol kaas. De activiteiten zijn actief en vragen om een normale conditie. De inwerkperiode is afhankelijk van het aantal shifts dat je draait en jouw snelheid. Doorgroeien naar een coördinerende rol als floormanager of logistiek manager in een aantal maanden is gewenst. Als magazijn/logistiek medewerker kun je zowel parttime als fulltime aan de slag. 

Daarnaast heb je: 

  • Ervaring met logistieke processen of wil de ervaring opdoen
  • Ervaring met fysiek werk, bijvoorbeeld in de horeca (is een pre)
  • Ervaring met leiding geven als teamleider of floormanager (is een pre)
  • Geen problemen met tijdsdruk en flexibiliteit
  • Een rijbewijs (is een pre)

De mensen bij Rechtstreex

Je werkt met een gemotiveerde en gevarieerde groep mensen. Koks, chauffeurs, kunstenaars, biologen, gamers, ontwerpers, ingenieurs, studenten, acteurs, mensen uit de horeca, tekenaars en ondernemers. Je komt ze allemaal (en meer) tegen bij Rechtstreex. 

Bij Rechtstreex doen we het samen. We zijn eensgezind in onze missie om zoveel mogelijk uit lokale ketens te consumeren. We wisselen ervaringen en kennis uit en hebben gemeen dat ieder van ons het verschil wil maken. We halen plezier uit onderling contact, nemen de tijd voor een gesprek en helpen en ondersteunen elkaar als de situatie dat vraagt. We zijn open in onze communicatie en geven fouten toe aan collega’s en klanten. Als er iets mis gaat, bieden we onze oprechte excuses aan en zoeken naar een oplossing. We staan open voor kritiek en willen leren. 

Wij zijn aanpakkers en zelfstarters. Harde werkers die vooruit willen omdat we geloven dat het anders kan. We gaan efficiënt met onze tijd om en gaan door tot het af is. We leren snel en voeren niet alleen een taak uit, maar weten waarom we dat doen. Ieder van ons draagt bij aan het grotere geheel.

Werktijden en beschikbaarheid

Minimaal 1, maar liever meer shifts (7 uur) per week beschikbaar voor minimaal een half jaar. Werktijden in overleg. 

Vragen of meer informatie? Neem contact op met Nine (0640678644). Spreekt onze cultuur en deze functie je aan? Stuur je motivatie en CV naar nine@rechtstreex.nl