Wij zoeken

Wij zoeken iemand met 3-5 jaar ervaring in retail, online en marketing met een passie voor eten die ons team komt versterken en de leiding neemt qua marketing en sales. Je hebt ervaring opgedaan met consumentenmarketing en vernieuwende markten. Je analyseert klantdata en klantgedrag, ontwikkelt een visie over onze klanten en positionering, ontwikkelt campagnes en zorgt voor groei in aantal klanten en besteding. Je snapt strategisch wat je wil, maar komt ook met je poten in de modder goed vooruit. Je hebt binding met de regio Zuid Holland. 32 uur per week.

Rechtstreex is

Met Rechtstreex bouwen we aan een transparante lokale voedselketen als alternatief voor de supermarkt. Dat doen we door een compleet assortiment lokale seizoensproducten van boeren en makers uit eigen regio aan te bieden aan consumenten. Je bestelt online en haalt je boodschappen op bij een wijkpunt bij jou in de buurt. Zo koop je verse en lekkere producten met een eerlijke prijs voor de boer en weet je weer waar je eten vandaan komt.

Onze ambitie

De producten van ruim 100 boeren makers gaan via 35 wijkpunten naar gemiddeld 850 klanten per week. We groeien daarin met gemiddeld 30% per jaar. Om die groei te versterken willen we ons team uitbreiden met o.a. een ervaren marketingmanager. Door onze omzet en propositie te blijven ontwikkelen willen we het eten van lokale producten voor steeds meer mensen toegankelijk maken. Zo komt steeds meer van wat we eten uit een lokale voedselketen en dragen we bij aan een gezonde landbouw, gezonde voedselketen en gezonde mens.

Interesse

Spreekt de vacature je aan en heb je interesse om kennis met ons te maken? Stuur je CV en motivatie naar maarten@rechtstreex.nl . Bel voor vragen 0615887510 (Maarten).