• NIEUW
  • RECENT
  • Rechtstreex Weeskinderendijk
    Wijkchef Wouter en Aita
    Bestellen
    Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
    Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
    Geen minimum bestelbedrag
    Bankoverschrijving na afhalen
    Incasso na afhalen

    Rechtstreex Weeskinderendijk

    Weeskinderendijk 85L, 3314CM, Dordrecht

    Wij zijn Aita en Wouter en brengen lokale, duurzame boodschappen naar onze wijk. We vinden het belangrijk om lokaal in te kopen en de boeren en lokale ondernemers een goede prijs te geven voor hun mooie producten en harde werk. De filosofie en producten van Rechtstreex sluiten hier perfect op aan want ze zijn lokaal, gezond en duurzaam, een win-win situatie.

    Moedig vooral ook jouw buren, vrienden en andere kennissen die in Dordrecht wonen aan om bij Rechtstreex hun boodschappen te bestellen en kom gezellig samen je boodschappen afhalen. 
     

    Liefde voor goed eten
    We genieten allebei intens van lekker eten. Een gezonde en lekkere maaltijd bereiden gaat het makkelijkst met verse biologische producten. De losse ingrediënten zijn al heerlijk, laat staan als je daar nog wat kruiden aan toevoegt en met liefde kookt. Het water loopt ons al in de mond als we de recepten op deze website lezen. Aita vindt vooral de Galette met rode kool, blauwe kaas en peer een feestje voor de smaakpapillen.

    Over het afhaalpunt Rechtstreex Weeskinderendijk in Dordrecht
    We zijn open op woensdagern tussen 16:00u en 19:00 uur. Onze locatie is de oude melkfabriek Sterovita. Hier timmert Wouter erop los in zijn timmerbedrijf Orion en timmert hij samen met vele anderen hard aan een eerlijke en liefdevolle samenleving. De locatie is zeer goed met auto en fiets bereikbaar vanaf de gratis parkeerplaats Weeskinderendijk. Als je helemaal naar achteren rijdt, bij de fietsenstalling en vlag van Rechtstreex, dan is het nog 40 m lopen naar de locatie. Bij de fietsenstalling loop je rechtsaf de weg op en ga je gelijk linksaf, dan ben je bij ons aangekomen op de Weeskinderendijk 85L. Voor de deur kan niet geparkeerd worden met auto of fiets.


    Bestellen voor
    maandag 13:30 uur
    Afhaaltijden
    woensdag 16:00-17:00   
    woensdag 17:00-18:00   
    woensdag 18:00-19:00   


    +31657032943

    BTW: NL855280761B01
    KVK: 63538296

    VERS DUURZAAM LOKAAL