• NIEUW
 • Rechtstreex Weesperstraat
  Wijkchef Middin
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Weesperstraat dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Weesperstraat

  Weesperstraat 87, 2574VS, Den Haag

  Middin Weesperstraat heet je van harte welkom op het wijkpunt in Rustenburg! Steeds meer mensen kiezen voor eten uit de lokale keten, maar niet iedereen heeft de tijd om zelf de polders af te reizen om boodschappen te doen bij de boer. Rechtstreex maakt goed eten voor een gezonde toekomst toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Klanten bestellen gemakkelijk online en halen hun boodschappen op in hun wijk bij afhaalpunten zoals Rechtstreex Weesperstraat.

  Middin Weesperstraat
  Bij Middin Weesperstraat worden workshops, activiteiten en werk aangeboden gericht op participatie en duurzaamheid. Activiteiten en werkzaamheden zijn gericht op een bijdrage leveren aan de maatschappij en om binnen- en buitenshuis in contact te komen met de bewoners, ondernemers en organisaties uit de wijk. Daarbij past het zijn van een afhaalpunt van Rechtstreex natuurlijk heel goed bij.

  Schrijf je links op deze pagina in via ‘Gratis aanmelden nieuwsbrief’ en blijf op de hoogte van de opening en het lokale seizoensassortiment. Moedig vooral ook je buren, vrienden en andere kennissen aan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en kom gezellig samen je boodschappen (en een vers gebakken broodje) afhalen.

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 
  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.