PRODUCT FILTER

Rechtstreex Wevershoek
Wijkchef Toon
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen

Rechtstreex Wevershoek

Gebroken Meeldijk 3a, 2988CA, Ridderkerk

Welkom bij Rechtstreex Wevershoek.
Vanaf begin mei 2020 heeft wijkchef Toon elke vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur je lokale boodschappen voor je klaar staan.
Automatisch incasso is helaas stopgezet: verhoudings gewijs te duur qua kosten en van de afgelopen weken nog niets ontvangen van de Mollie organisatie, terwijl het wel geincasseerd is. Sorry maar helaas.

"Mijn naam is Toon, wijkchef van Rechtstreex Wevershoek. Een echte boerenkleinzoon, maar dan wel uit de veeteelthoek. De boerderij van mijn opa is dit jaar 100 jaar in de familie. Dat ik boeren dus een warm hart toedraag, moge duidelijk zijn. Ik was al bekend met Rechtstreex; toen in deze regio ruimte kwam om zelf een afhaalpunt op te zetten, ben ik er meteen in gestapt. 

Ook bij dit afhaalpunt van Rechtstreex geldt: als je woensdag voor 10:30 bestelt, (echt niet later) dan staan op vrijdagmiddag de verse, geselecteerde producten voor je klaar, geproduceerd door betrokken leveranciers uit de regio.
De normale afhaaltijd zal worden tussen 16:00 en uiterlijk 18:30 uur. In deze complexe tijd is er wat meer uitloop mogelijk. Mocht 18:30 uur niet haalbaar zijn, laat het dan even weten. Neem aub in alle gevallen een eigen tas (-sen) mee!
Je vragen over de producten of leveranciers beantwoord ik altijd, zo mogelijk meteen en anders op korte termijn (mocht ik het antwoord ook nog niet weten). Tot binnenkort, op een van de komende afhaaldagen!"

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31622971842

BTW: NL001356462B44
KVK: 24148622


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 16:30
vrijdag 16:30 - 17:00
vrijdag 17:00 - 17:30
vrijdag 17:30 - 18:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief