• NIEUW
 • Rechtstreex Wisselspoor
  Wijkchef Wisselspoor
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Wisselspoor dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Wisselspoor

  Wisselstraat 7, 3551EV, Utrecht

  Wijkpunt Wisselspoor 
  Voordat we dit afhaalpunt bij De Hondekop kunnen openen hebben we minstens 100 nieuwsbriefinschrijvingen nodig. Klik op de button "gratis aanmelden nieuwsbrief", schrijf je in en laat je buurtgenoten zich ook aanmelden. Dan kunnen we zo snel mogelijk van start gaan! 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex koop je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

  Over Rechtstreex Utrecht
  We bouwen aan een lokale voedselketen in Utrecht. Daarin groeien we door naar een steeds lokaler Utrechts assortiment. We starten met de kiwi's van Nieuw Slagmaat uit Bunnik, biologische appels en peren van De Lindegaard uit Beusichem en blauwaderkaas van De Houdycker uit Kamerik. Die kan je dan afhalen bij onze eerste afhaalpunten, waarna er nog vele zullen volgen. Kijk voor meer informatie op rechtstreex.nl/utrecht .

   Europees Landbouwfonds voor Plattelands-ontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.