• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Woerden
  Wijkchef Jolanda
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  PIN bij afhalen

  Rechtstreex Woerden

  Leidsestraatweg 7a, 3443BP, Woerden

  Ik ben opgegroeid op het platteland met verse producten dat blijft je altijd bij. Werken met de producten van Rechtstreex brengt me terug naar die tijd. Niets is lekkerder qua geur, kleur en smaak dan écht vers. Zo is eten bereiden een manier om te ontstressen en genieten.

  Woon je in Woerden en wil jij als eerste genieten van verrassende producten van boeren en makers uit de buurt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. En moedig ook jouw buren, vrienden en andere kennissen die in Woerden wonen aan om zich aan te melden en kom gezellig samen je boodschappen afhalen. 

  Over Rechtstreex 
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen 50 km van ons verzamelpunt in Rotterdam. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.

  Hoe werkt het? 
  We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je buurt of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Ontdek de route van boer naar bord. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen? Klik op 'Bestel in de webshop'.


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-19:00   


  +31651411069

  BTW: 817735847
  KVK: 30132709

  Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief