PRODUCT FILTER

Rechtstreex Zeeheldenkwartier
Wijkchef Wessel + Ruben
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Zeeheldenkwartier

Witte de Withstraat 127, 3012BN, Den haag

Welkom bij Rechtstreex Zeeheldenkwartier. Bestel hier de mooiste boerenproducten uit onze regio & haal ze elke vrijdag af aan de Witte de Withstraat 127 in Den Haag.

Wijkchefs met een sociaal hart
Ruben en Wessel zijn de wijkchefs van Rechtstreex Zeeheldenkwartier. Ze zijn beide sociaal ondernemer en bestuurslid van de Social Club Den Haag. Wessel is mede verantwoordelijk voor de realisatie van de Zeeheldentuin en heeft ook aan de wieg gestaan van Greens in the Park, een biologisch restaurant met een zorg-moestuin in het Westbroekpark.
Ruben zet zich in voor een gezonde en vitale stad door maatschappelijke initiatieven en sociale ondernemingen te ondersteunen om te kunnen professionaliseren.
Wessel en Ruben ondersteunen de missie van Rechtstreex om eten uit een lokale voedselketen toegankelijk te maken voor mensen die bewust willen eten en zetten zich daarom in als wijkchefs in het Zeeheldenkwartier.

Rechtstreex je weekend in
Als je via de website een bestelling hebt geplaatst, haal je vrijdagmiddag jouw bestelling op. Ruben en Wessel willen van dat moment een feestje maken. “We gaan samen met lokale boeren en producenten proeverijen organiseren, zodat je echt meteen een weekend gevoel hebt” aldus Ruben. “ Het gaat niet alleen om het kopen van goede producten, maar ook om het verhaal erachter en het sociale contact met buurtgenoten” vult Wessel aan.

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende producten direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt makkelijk online, haalt jouw bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat het thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je besteld.
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan houden we je elke week op de hoogte van ons wekelijks variërende aanbod.

Bestel je boodschappen elke woensdag voor 10:30 uur en haal ze op vrijdagmiddag op. Zo ga je heerlijk Rechtstreex je weekend in!+31687839377


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 16:30
vrijdag 16:30 - 17:30
vrijdag 17:30 - 18:30
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief