PRODUCT FILTER

Rechtstreex Ziedewij
Wijkchef Gerrit Jan
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen

Rechtstreex Ziedewij

Noldijk 126, 2991VL, Barendrecht

Welkom bij Rechtstreex Ziedewij op het mooie Landgoed Ziedewij. Elke woensdag staat wijkchef Gerrit-Jan voor je klaar met je verse, lokale boodschappen. 

Wil je elke week het nieuwe assortiment ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met de knop 'Meld je aan bij Rechtstreex'.

Over wijkchef Gerrit Jan 
''Als kunstenaar en kok gebruik ik voedsel om bestaande projecten, partijen en personen met elkaar in contact te brengen. De transitie naar een houdbare voedselketen is complex en vraagt om een genuanceerde dialoog: Hoe zorg je ervoor dat we inzichten en voordelen met elkaar kunnen delen? Door samen te koken en eten. Deze manier van verbinden is al zo oud als de mensheid en heeft zich bewezen. 

De afgelopen tijd heb ik gewerkt aan verschillende projecten: van sociale bakkerijen tot het verbinden van wetenschappers met lokale boeren op Madagaskar. Tijdens deze projecten werd ik mij bewust van de omgeving waar ik woon. Ik ontdekte de lokale voedselproducenten van Rotterdam en kwam in contact met de mensen die deze producten afnemen. Zo ben ik bij Rechtstreex terecht gekomen. Hier kan ik de producten letterlijk door mijn handen laten gaan en in contact komen met de mensen uit de buurt die lokale producten willen consumeren. 

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ik vertel je graag alles over de mooiste producten uit de regio. Tot op wijkpunt Natuurgoed Ziedewij!''

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel mat als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.+31636139574


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 16:30
woensdag 16:30 - 17:00
woensdag 17:00 - 17:30
woensdag 17:30 - 18:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief