De lekkerste lokale producten, gemakkelijk iedere week in huis

Een abonnement bij Rechtstreex:

 • Kies het abonnement wat bij jou past
  Kies jouw voorkeur uit ons aanbod van abonnementen. Je kan altijd wisselen tussen abonnementen.
 • Iedere week gemakkelijk genieten
  Met een abonnement vergeet je nooit meer te bestellen en heb je gegarandeerd verse producten in huis. Iedere week selecteren wij voor jou de lekkerste producten uit de regio. Zo eet je lekker en gevarieerd zonder dat je zelf lang hoeft te zoeken en kiezen.
 • Vers en lekker binnen een dag van boer naar bord
  Verser kan je het niet krijgen. Jouw producten zijn binnen een dag van de boer bij jou in huis. Dat proef je. En wil je je producten een keer bewaren, dan blijven ze langer vers dan je gewend bent.
 • Altijd flexibel, aanpasbaar en opzegbaar
  Ons abonnement is een service voor jou om makkelijker te bestellen. Je zit nergens aan vast, kan altijd aanpassen, pauzeren of opzeggen. Heb je eigen favoriete producten dan kan je die eenmalig of structureel toevoegen aan je abonnement. Wil je weer helemaal zelf gaan bestellen, dat zet je je abonnement uit en plaats je zelf een bestelling in onze webshop.
 • Bezorgen of afhalen bij jou in de buurt
  Je abonnement kan je afhalen bij een wijkpunt bij jou in de buurt. Daar maakt de wijkchef jouw bestelling klaar en kan je ook alles vertellen over de boeren, de producten en wat je daarmee kan maken. Vind je het makkelijker om je abonnement thuisbezorgd te krijgen. Dat kan nog niet overal, maar wel op steeds meer plekken.

Met Rechtstreex eet je de lekkerste lokale producten uit eigen regio. Met een eerlijke prijs voor jou en voor de boer. Vers, smaakvol en verrassend. Gemakkelijk online bestellen en thuisbezorgen of afhalen bij een wijkpunt in jouw buurt. Kies voor het gemak van een abonnement of bestel je boodschappen wekelijks zelf in onze webshop.