De eerste Utrechtse afhaalpunten

We starten op 26 oktober met de afhaalpunten Croeselaan en Tolsteeg. Daarna volgen Slagmaat en anderen in en om Utrecht. Als de interesse verder groeit, zullen daar stap voor stap meer afhaalpunten en afhaaldagen bijkomen in Utrecht en omgeving. Lijkt het je wel wat om een afhaalpunt te worden met je winkel, lunchroom, buurthuis of garage of wil je daar meer over weten? Mail Maarten op maarten@rechtstreex.nl 

Lokale boodschappen bestellen

Op donderdag 26 oktober en donderdag 2 november starten we tussen 15:00 en 17:30 uur, met een feestelijke proeverij bij de afhaalpunten Croeselaan en Tolsteeg en de eerste mogelijkheid om je boodschappen af te halen. Bestellen kan tot maandagmiddag 13:30 uur in de webshop, waarna je je boodschappen op donderdagmiddag op kan halen. Voor het bestellen geldt geen minimum ordergrootte of abonnement en je bent wekelijks vrij om zelf te kiezen uit ons ruime assortiment. 

Tijdens de proeverij op donderdag 26 oktober en donderdag 2 november tussen 15:00 en 17:30 uur bij de afhaalpunten Croeselaan en Tolsteeg kan je kennismaken met de producten en de afhaallocatie en vertellen we je alles over de producten, onze boeren en de missie van Rechtstreex. 

De eerste Utrechtse boeren in een steeds lokaler assortiment

Hoe meer Utrechters meedoen, hoe meer lokale, Utrechtse leveranciers we opnemen in het assortiment. Zo groeien we stap voor stap naar een volledig lokaal Utrechts assortiment. Ken je de kiwi's van Nieuw Slagmaat uit Bunnik, de blauwaderkaas van De Houdycker uit Kamerik en het lekkere biologische fruit van De Lindegaard al? Daarnaast kun je onze favorieten uit Zuid-Holland en onze Odin biologische producten van verder weg meebestellen. Ben je boer of maker en wil je meedoen met het Utrechtse Rechtstreex-assortiment? Mail naar maarten@rechtstreex.nl .

Dit kun jij doen om te helpen om Rechtstreex in Utrecht succesvol te maken
  • Wordt klant bij een van de nieuw te openen afhaalpunten.
  • Help ons iedereen in Utrecht te bereiken door het over ons te hebben in je netwerk en onze berichten online te delen.
  • Laat het ons weten als je een idee hebt over een mogelijk afhaalpunt of een boer die we niet mogen missen.
  • Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief. Wij weten dan hoeveel animo er is en jij bent als eerste op de hoogte.
Werkt jouw organisatie aan duurzaam voedsel in Utrecht?

Ben je betrokken bij een organisatie die duurzaam eten in Utrecht een warm hart toedraagt? We werken graag samen aan content, communicatie, campagnes en events om de Utrechtse boeren en makers bij meer mensen onder de aandacht te brengen. Laat het ons weten via maarten@rechtstreex.nl.

Vers, duurzaam en lokaal in Zuid Holland

Sinds 2013 bouwen we aan een eerlijke, korte voedselketen in Zuid-Holland. Oprichter Maarten Bouten en directeur Nine Perdeck zetten zich dagelijks in vanuit hun missie om vers en duurzaam eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Met 80 afhaalpunten en een thuisbezorgservice voorzien we in Zuid Holland 4000 huishoudens van lokale producten. In het assortiment vind je meer dan 1500 producten van 150 lokale boeren en makers. Vanaf oktober krijgen ook Utrechters direct toegang tot dit assortiment.