1. Ontvang Wekelijks ons aanbod van de lekkerste, lokale producten in je mailbox

Elke week ontvang je een nieuwsbrief van jouw wijkchef met het aanbod van de komende week. Klik op de bestelknop in de mail om gelijk te bestellen.

2. Doe je boodschappen gemakkelijk online 

Je geeft je bestelling door via de website van Rechtstreex. Achteraf ontvang je van ons een bestelbevestiging in je mailbox. Een week wat meer of een keertje niet bestellen? Geen probleem! Jij bestelt alleen wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt.

3. Zelf bestellen of kies voor het gemak van een abonnement

Je kan helemaal vrij in onze webshop bestellen wat en wanneer je wil hebben. Geen minimum bestelhoeveelheid of verplichte bestelling. Ga je voor gemak dan ga je voor een abonnement op onze boxen of op jouw favoriete producten. Zo heb je zonder zorgen iedere week de lekkerste lokale producten in huis. Je abonnement kan je altijd pauzeren, aanpassen of verwijderen.

4. Bestel direct bij Boeren en makers uit de regio

Jouw wijkchef geeft je bestelling door aan onze boeren, telers en makers. Zij gaan aan de slag om jouw producten te oogsten en klaar te zetten. Wij zorgen ervoor dat de producten van de boer naar het wijkpunt of bij jou thuis komen.

5. Haal je bestelling op bij jouw wijkpunt

Jouw boodschappen worden na 2 tot 3 dagen afgeleverd op jouw wijkpunt. Daar maakt je wijkchef jouw pakket klaar. Neem een boodschappentas mee en lever statiegeldproducten en lege eierdoosjes weer in voor hergebruik. Heb je wensen qua verpakkingsmateriaal of afhaaltijd? Laat het weten aan je wijkchef.

6. Betaal altijd achteraf

Je betaalt bij Rechtstreex altijd achteraf, omdat we je bestellingen op het wijkpunt verzamelen en afwegen. Zo betaal je exact voor wat je ontvangt. Bij sommige wijkpunten kun je met pin of automatische incasso betalen. Anders krijg je een factuurtje mee naar huis zodat je het geld kunt overmaken.

7. Wisselen van wijkpunt kan!

Komt het je een keertje beter uit om bij een ander afhaalpunt af te halen? Dat kan! Bij het afronden van je bestelling kan je gemakkelijk wisselen van wijkpunt. Op basis van je postcode worden de beste opties getoond. Je kan in sommige wijken ook kiezen voor thuisbezorging! Kijk voor de thuisbezorgopties op jouw postcode bij de kaart op de homepagina.

8. Geniet van de smaak van jouw regio!

Maak de lekkerste, lokale gerechten met jouw boodschappen van boeren en makers uit de buurt en proef hét verschil.