Heb je er al zin in? Deze vacatures staan nu open:

  1. Algemeen Directeur - Rechtstreex wil haar impact de komende jaren verder vergroten en hiervoor zoeken we een nieuwe Algemeen Directeur aan wie oprichter Maarten Bouten de dagelijkse leiding van het bedrijf kan overdragen. Een prachtige kans voor een ervaren en gedreven leider, die impact wil maken in het Nederlandse voedselsysteem.
  2. Word je onze nieuwe wijkchef? - Rechtstreex zoekt mensen met passie voor lekker eten en gastvrijheid in de wijk! Heb je er altijd al van gedroomd om ‘iets’ met lokaal voedsel te gaan doen? Misschien is wijkchef worden dan wel iets voor jou! We zoeken nieuwe wijkchefs in Rotterdam, Den Haag, Leiden, de Krimpenerwaard, Dordrecht, Vlaardingen, Ridderkerk, Delft, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse, Naaldwijk, Hoek van Holland, Monster, Rijswijk, Wassenaar, Katwijk en Zoetermeer. Lees meer over onze wijkchef vacature. 
  3. Allround MarCom medewerker - Passie voor duurzaam eten, een vlotte pen en ervaring met (online) marketing? Help ons om onze belangrijke missie bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen en solliciteer op deze marketing vacature!
  4. Logistieke dagcoördinator - Rechtstreex zoekt een energieke, oplossingsgerichte aanpakker met leiderschapskwaliteiten. Tijdens je werkdag stuur je het team aan en zorg je ervoor dat onze korte keten op rolletjes loopt. Iets voor jou? Solliciteer direct
  5. (BE) chauffeurs gezocht - We hebben sterke mensen nodig om alle producten van de boeren naar ons verzamelpunt en onze afhaalpunten te brengen. Je rijdt als chauffeur in een bakwagen of bestelbus langs de boeren, wijkpunten en klanten in de regio Rotterdam, Den Haag en Leiden. Je bent onderdeel van een team dat vol enthousiasme en passie aan een duurzaam lokaal voedselsysteem werkt. Je vindt meer informatie in de vacature voor chauffeurs
  6. Help je mee als krattenknaller? - Op onze verzamelpunt in Rotterdam zoeken we versterking in de avonduren. Omdat alle producten zo vers mogelijk bij de klanten terecht komen, werken we op dinsdag en donderdag aan het klaarmaken van de bestellingen. Zo hebben klanten woensdag en vrijdag de meest verse producten in hun keuken. Houd je wel van hard en fysiek werken en draag je graag bij aan een transparante en lokale voedselketen? Lees dan snel verder over deze logistieke functie op ons verzamelpunt.