Manifest 'Met elkaar eerlijk vooruit'

Bij Rechtstreex werken we samen aan een alternatieve voedselketen. Met boeren, makers, collega’s, wijkchefs en klanten werken we eensgezind aan onze missie om ons eten zoveel mogelijk uit een lokale keten te consumeren. We kennen elkaar en zijn een krachtig netwerk waarin iedereen een gezicht heeft. We zoeken continu naar hoe we elkaar en de verbindende kracht van eten kunnen versterken. In die zoektocht zijn we nieuwsgierig, stellen we kritische vragen om dingen echt te doorgronden en zijn we open over onze visie, afwegingen en keuzes. We vertellen met enthousiasme het verhaal van de voedselketen en de herkomst van onze producten. We nodigen iedereen uit om zelf een oordeel te vormen en zijn benieuwd als die anders is dan die van onszelf. We hebben nog een lange weg te gaan om onze missie te bereiken dus werken we er hard en met veel plezier aan om continu stappen vooruit te maken. We zijn praktische aanpakkers, willen effectief zijn en gaan door tot het af is. Als we in onze praktische activiteiten of experimentele ontwikkeling te maken hebben met tegenslagen of afleiding, houden we koers op ons doel en worden we al doende beter. Iedereen staat in zijn kracht en beweegt flexibel om dat te blijven. Daarmee weten we iedere keer weer mooie stappen richting ons doel te realiseren. 

Heb je er al zin in? Deze vacatures staan nu open:

  1. Word je onze nieuwe wijkchef? - Rechtstreex zoekt mensen met passie voor lekker eten en gastvrijheid in de wijk! Heb je er altijd al van gedroomd om ‘iets’ met lokaal voedsel te gaan doen? Misschien is wijkchef worden dan wel iets voor jou! We zoeken wijkchefs in Rotterdam, Den Haag, Leiden, de Krimpenerwaard, Dordrecht, Vlaardingen, Ridderkerk, Delft, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse, Naaldwijk, Hoek van Holland, Monster, Rijswijk, Wassenaar, Katwijk en Zoetermeer. Lees meer over onze wijkchef vacature. 
  2. BE chauffeur in Haaglanden gezocht - Rechtstreex groeit en dus hebben we sterke mensen nodig om alle producten van de boeren naar ons verzamelpunt en onze wijkpunten te brengen. Je rijdt als chauffeur in een bakwagen langs de boeren en wijkpunten in de regio Haaglanden. Je bent onderdeel van een team dat vol enthousiasme en passie aan een duurzaam lokaal voedselsysteem werkt. Kan jij al die lekkere lokale producten aan? Je vindt meer informatie in de vacature voor chauffeurs