Heb je er al zin in? Deze vacatures staan nu open:
 

  1. Community Builder Zuid-Holland - Cruciaal onderdeel van onze lokale voedselketen is het netwerk van afhaalpunten, waarmee Rechtstreex dicht bij onze klanten in de buurt komt. We willen ons bestaande netwerk van wijkpunten graag versterken en hebben een ambitieuze doelstelling om sterke nieuwe wijkpunten te openen. Hierbij is het super belangrijk dat we in de wijken, samen met onze wijkchefs, ook echt een actieve community opbouwen van voedselveranderaars die met onze lokale voedselketen mee willen doen. Om hier aan verder te bouwen zoeken we voor Den Haag en Rotterdam een community builder om ons team te versterken.
  2. Word je onze nieuwe wijkchef? - Rechtstreex zoekt mensen met passie voor lekker eten en gastvrijheid in de wijk! Heb je er altijd al van gedroomd om ‘iets’ met lokaal voedsel te gaan doen? Misschien is wijkchef worden dan wel iets voor jou! We zoeken nieuwe wijkchefs in Rotterdam, Den Haag, Leiden, de Krimpenerwaard, Dordrecht, Vlaardingen, Ridderkerk, Delft, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse, Naaldwijk, Hoek van Holland, Monster, Rijswijk, Wassenaar, Katwijk en Zoetermeer. Lees meer over onze wijkchef vacature. 
  3. Dagcoördinator - Voor ons verzamelpunt in Rotterdam zoeken we een meewerkend voorman/vrouw. Een leuke veelzijdige baan voor mensen mensen die graag verantwoordelijkheid nemen, leiding geven én praktisch bezig willen zijn.
  4. Allround medewerker  - Voor ons verzamelpunt zoeken we gemotiveerde doeners die mee willen helpen in de logistiek van onze lokale voedselketen. Een gevarieerde en flexibele (bij)baan voor mensen die graag fysiek bezig zijn in een duurzaam bedrijf.
  5. (BE) chauffeurs gezocht - We hebben sterke mensen nodig om alle producten van de boeren naar ons verzamelpunt en onze afhaalpunten te brengen. Je rijdt als chauffeur in een bakwagen of bestelbus langs de boeren, wijkpunten en klanten in de regio Rotterdam, Den Haag en Leiden. Je bent onderdeel van een team dat vol enthousiasme en passie aan een duurzaam lokaal voedselsysteem werkt. Je vindt meer informatie in de vacature voor chauffeurs
  6. Help je mee als krattenknaller? - Op onze verzamelpunt in Rotterdam zoeken we versterking in de avonduren. Omdat alle producten zo vers mogelijk bij de klanten terecht komen, werken we op dinsdag en donderdag aan het klaarmaken van de bestellingen. Zo hebben klanten woensdag en vrijdag de meest verse producten in hun keuken. Houd je wel van hard en fysiek werken en draag je graag bij aan een transparante en lokale voedselketen? Lees dan snel verder over deze logistieke functie op ons verzamelpunt.