Heb je er al zin in? Deze vacatures staan nu open:

  1. Word je onze nieuwe wijkchef? - Rechtstreex zoekt mensen met passie voor lekker eten en gastvrijheid in de wijk! Heb je er altijd al van gedroomd om ‘iets’ met lokaal voedsel te gaan doen? Misschien is wijkchef worden dan wel iets voor jou! We zoeken nieuwe wijkchefs in Rotterdam, Den Haag, Leiden, de Krimpenerwaard, Dordrecht, Vlaardingen, Ridderkerk, Delft, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse, Naaldwijk, Hoek van Holland, Monster, Rijswijk, Wassenaar, Katwijk en Zoetermeer. Lees meer over onze wijkchef vacature. 
  2. Multifunctionele medewerker in Den Haag - Ben jij op zoek naar een leuke en dynamische bijbaan waarmee je kunt bijdragen aan de lokale voedselketen? Wij zoeken een collega in Den Haag die het leuk vindt zowel op ons verzamelpunt, winkel en wijkpunten te werken. Het gaat om een functie van 8 tot 16 uur per week. Benieuwd? Lees meer over deze dynamische bijbaan.
  3. Logistieke dagcoördinator - Rechtstreex zoekt een energieke, oplossingsgerichte aanpakker met leiderschapskwaliteiten. Tijdens je werkdag stuur je het team aan en zorg je ervoor dat onze korte keten op rolletjes loopt. Iets voor jou? Solliciteer direct
  4. (BE) chauffeurs gezocht - We hebben sterke mensen nodig om alle producten van de boeren naar ons verzamelpunt en onze afhaalpunten te brengen. Je rijdt als chauffeur in een bakwagen of bestelbus langs de boeren, wijkpunten en klanten in de regio Rotterdam, Den Haag en Leiden. Je bent onderdeel van een team dat vol enthousiasme en passie aan een duurzaam lokaal voedselsysteem werkt. Je vindt meer informatie in de vacature voor chauffeurs
  5. Help je mee als krattenknaller? - Op onze verzamelpunt in Rotterdam zoeken we versterking in de avonduren. Omdat alle producten zo vers mogelijk bij de klanten terecht komen, werken we op dinsdag en donderdag aan het klaarmaken van de bestellingen. Zo hebben klanten woensdag en vrijdag de meest verse producten in hun keuken. Houd je wel van hard en fysiek werken en draag je graag bij aan een transparante en lokale voedselketen? Lees dan snel verder over deze logistieke functie op ons verzamelpunt. 

Manifest 'Met elkaar eerlijk vooruit'

Bij Rechtstreex werken we samen aan een alternatieve voedselketen. Met boeren, makers, collega’s, wijkchefs en klanten werken we eensgezind aan onze missie om ons eten zoveel mogelijk uit een lokale keten te consumeren. We kennen elkaar en zijn een krachtig netwerk waarin iedereen een gezicht heeft. We zoeken continu naar hoe we elkaar en de verbindende kracht van eten kunnen versterken. In die zoektocht zijn we nieuwsgierig, stellen we kritische vragen om dingen echt te doorgronden en zijn we open over onze visie, afwegingen en keuzes. We vertellen met enthousiasme het verhaal van de voedselketen en de herkomst van onze producten. We nodigen iedereen uit om zelf een oordeel te vormen en zijn benieuwd als die anders is dan die van onszelf. We hebben nog een lange weg te gaan om onze missie te bereiken dus werken we er hard en met veel plezier aan om continu stappen vooruit te maken. We zijn praktische aanpakkers, willen effectief zijn en gaan door tot het af is. Als we in onze praktische activiteiten of experimentele ontwikkeling te maken hebben met tegenslagen of afleiding, houden we koers op ons doel en worden we al doende beter. Iedereen staat in zijn kracht en beweegt flexibel om dat te blijven. Daarmee weten we iedere keer weer mooie stappen richting ons doel te realiseren.