• EETALAGE
 • Boxen, pakketten en kant & klaar
 • Groenten en kruiden
 • Fruit
 • Boter, kaas en eieren
 • Lekkers en snacks
 • Zuivel
 • Sauzen en smaakmakers
 • Vega, vlees en vis
 • Meel, bonen en pasta
 • Koffie, thee, sap en drank
 • Brood en banket
 • Zoet en hartig beleg
 • Cadeaus en overige
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Beukelsdijk is deze week gesloten, Vrijdag 29 oktober zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor woensdag 27 oktober 10:30 uur

  Rechtstreex Beukelsdijk
  Wijkchef Mara en Marco
  Bestel in de webshop
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Incasso na afhalen

  Rechtstreex Beukelsdijk

  Designcollege ingang Essenburgstraat, 3022DC, Rotterdam

  Hallo! Wij zijn Mara en Marco.

  Rechtstreex Beukelsdijk is opgezet als een dependance van Rechtstreex Rotterdam-West van wijkchef Marco aan de Aleidisstraat 10. 

  Dit afhaalpunt wordt in de praktijk gerund door Mara en leerlingen van het Rotterdam Designcollege

  We werken samen met leerlingen van het Designcollege, zo hebben de leerlingen een mooie werkervaringsplaats en kunnen buurtbewoners kennis maken met de school en de mogelijkheden daar. 

  Bestel vóór woensdagochtend 10:30 uur als je je boodschappen op vrijdag in huis wil hebben. 

  Let op: op vrijdagmiddag vindt er altijd een assortiment-update plaats in de webshop! Heb je vóór dat moment al besteld voor de komende week dan word je alsnog per mail geïnformeerd over eventuele wijzigingen betreffende jouw specifieke bestelling. 

  Op vrijdagochtend worden de producten vers aangeleverd op het afhaalpunt, waarna je bestelling voor je wordt ingepakt en je deze op het door jou gekozen tijdstip kunt ophalen. 

  Thuisbezorging hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Daarvoor moet je bij het afronden van je bestelling bij de optie "Ik wil mijn boodschappen laten bezorgen" kiezen voor bezorging door Rotterdam-West op zaterdagmiddag.
   

  Betalen doe je via automatische incasso achteraf. Bij je eerste bestelling krijg je hiervoor een machtigingsverzoek en wordt er aan je gevraagd €0,01 over te maken vanaf de bankrekening waarvoor je machtigt. De incasso geschiedt door Rechtstreex Rotterdam-West / Marco Schrauwen.

   

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de knop 'Blijf op de hoogte'. 

   

  Over Rechtstreex

  Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio (binnen een straal van zo'n 50 km rondom Rotterdam). Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Bij Rechtstreex kies je zelf wanneer en wat je wil bestellen. Keuzestress? Dan hebben we voor extra gemak ook nog receptpakketten of abonnementen waaruit je kunt kiezen. De frequentie van een abonnement kun je helemaal zelf beheren in je account. 

   

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56 cent naar de boer (per product staat in de webshop aangegeven hoe de prijs is samengesteld). Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Onder aan deze pagina vind je een link naar meer info over onze missie. 

  Over Rotterdam Designcollege

  Het Rotterdam Designcollege richt zich op de kwaliteiten van de individuele leerling die zich breed wil oriënteren op het beroeps- en ander vervolgonderwijs en die een positieve en actieve bijdrage gaat leveren aan de samenleving.

   

   

   

   


  Bestellen voor
  woensdag 10:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 13:00 - 14:00
  vrijdag 14:00 - 15:00
  vrijdag 15:00 - 16:00
  vrijdag 16:00 - 17:00
  vrijdag 17:00 - 18:00


  +31641393083

  BTW: NL001736806B78
  KVK: 70910936

  Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief