PRODUCT FILTER

Rechtstreex Beukelsdijk
Wijkchef Mara, Gail en Marco
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Beukelsdijk

Beukelsdijk 153c, 3022DD, Rotterdam

Hallo! Wij zijn Mara, Gail en Marco.

Rechtstreex Beukelsdijk is opgezet als een dependance van Rechtstreex Rotterdam-West van wijkchef Marco aan de Aleidisstraat 10. 

Dit afhaalpunt wordt in de praktijk gerund door Mara en Gail.

Mara ken je wellicht ook als wijkchef van Rechtstreex Coolhaveneiland. 

Mara en Gail wonen allebei in de omgeving van de Beukelsdijk en zij willen zich er graag voor inzetten om nóg meer directe buurtgenoten enthousiast te maken voor het doen van lokale boodschappen.

Je kunt hiervoor nu dus ook terecht in de buurtkamer in het Pandje010.

Bestel vóór woensdagochtend 10:30 uur als je je boodschappen op vrijdag of zaterdag in huis wil hebben. 

Let op: op vrijdagmiddag vindt er altijd een assortiment-update plaats in de webshop! Heb je vóór dat moment al besteld voor de komende week dan word je alsnog per mail geïnformeerd over eventuele wijzigingen betreffende jouw specifieke bestelling. 

Op vrijdagochtend worden de producten vers aangeleverd op het afhaalpunt, waarna je bestelling voor je wordt ingepakt en je deze op het door jou gekozen tijdstip kunt ophalen. 

Thuisbezorging hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Daarvoor moet je bij het afronden van je bestelling bij de optie "Ik wil mijn boodschappen laten bezorgen" kiezen voor bezorging door Rotterdam-West op zaterdagmiddag.
 

Betalen doe je via automatische incasso achteraf. Bij je eerste bestelling krijg je hiervoor een machtigingsverzoek en wordt er aan je gevraagd €0,01 over te maken vanaf de bankrekening waarvoor je machtigt. De incasso geschiedt door Rechtstreex Rotterdam-West / Marco Schrauwen.

 

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de knop 'Blijf op de hoogte'. 

 

Over Rechtstreex

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio (binnen een straal van zo'n 50 km rondom Rotterdam). Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Bij Rechtstreex kies je zelf wanneer en wat je wil bestellen. Keuzestress? Dan hebben we voor extra gemak ook nog receptpakketten of abonnementen waaruit je kunt kiezen. De frequentie van een abonnement kun je helemaal zelf beheren in je account. 

 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56 cent naar de boer (per product staat in de webshop aangegeven hoe de prijs is samengesteld). Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Onder aan deze pagina vind je een link naar meer info over onze missie. 

 

Tot ziens in het Pandje010 aan de Beukelsdijk!

 +31641393083

BTW: NL001736806B78
KVK: 70910936


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:30 - 17:30
vrijdag 17:30 - 18:30
vrijdag 18:30 - 19:30
zaterdag 9:30 - 11:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief