Biologische winkels in Rotterdam met boodschappen van lokale boeren

Verse en lekkere producten uit de regio, direct van de boer of maker naar jouw keuken. Dat is Rechtstreex. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je wijk of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Zo bouwen we samen met jou een korte voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen verspilling en toegang tot vers en gezond eten dat met aandacht is geproduceerd door lokale boeren en makers.

15% korting op je eerste bestelling

Mis geen updates over onze verse producten en exclusieve aanbiedingen. Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

lokale boodschappen van de boer - Rechtstreex

 

Hoe werkt Rechtstreex?

Bij Rechtstreex is het eenvoudig om aan de lekkerste lokale boodschappen te komen. Bestel online uit ons ruime assortiment en kies zelf je afhaalmoment en -locatie.

  1. Bestellen Kies je producten online uit ons uitgebreide assortiment.
  2. Afhalen of bezorgen Haal je bestelling op bij een wijkpunt in Rotterdam naar keuze of laat het bij je thuis bezorgen.
  3. Genieten Geniet van verse en lokale producten direct van de boer.

Meer weten? Klik hier om te ontdekken hoe Rechtstreex werkt:

Lees meer over hoe Rechtstreex werkt

 

Bestel je boodschappen in Rotterdam

Wil je meteen beginnen met genieten van lokale producten? Plaats vandaag nog je bestelling en haal jouw verse boodschappen op bij een wijkpunt in de buurt of laat ze bij je thuis bezorgen:

Assortiment boodschappen van de boer

Lokale biologische boodschappen van de boer thuisbezorgd - Rechtstreex

 

Groente- en Fruitboxen met Lokale Producten

Bij Rechtstreex kun je ook kiezen voor onze speciale groente- en fruitboxen. Deze boxen zijn gevuld met seizoensgebonden producten van lokale boeren. Elke week stellen we een gevarieerd pakket samen, zodat je altijd geniet van de beste en meest verse producten.

  • Groentebox: Een mix van diverse verse groenten van het seizoen.
  • Fruitbox: Een selectie van de lekkerste vruchten, direct van de lokale boer.
  • Gemengde Box: Een combinatie van groenten en fruit voor een complete aanvulling op je maaltijden.

Probeer een van onze boxen en ontdek de smaak van de regio!

Lokale groente- of fruitbox voor thuis

groente- en fruitbox van lokale boeren - Rechtstreex

Wijkpunten Rotterdam

Als je boodschappen bestelt bij Rechtstreex, kun je deze ophalen bij een wijkpunt bij jou in de buurt. Dit zijn de wijkpunten in Rotterdam, waar je altijd dichtbij je verse en lokale producten kunt afhalen.

Bekijk de wijkpunten in Rotterdam

Sluit je aan bij Rechtstreex en ontdek de voordelen van lokaal en biologisch winkelen in Rotterdam. Plaats je eerste bestelling en ervaar zelf het verschil. Steun de lokale boeren en geniet van de beste producten die de regio Rotterdam te bieden heeft!