Over Rechtstreex

 

Rechtstreex realiseert sinds 2013 een lokale voedselketen in Zuid Holland. Consumenten bestellen op de website of in de app hun boodschappen bij 150 lokale boeren en makers en halen deze op bij een van de 80 afhaalpunten, in de Haagse winkel of laten deze thuisbezorgen. Zo maken we het voor consumenten mogelijk duurzaam boodschappen te doen bij lokale boeren en bieden we boeren afzet in eigen regio en draagvlak om duurzaam te telen. Zo weet je weer waar je eten vandaan komt en bouwen we samen aan het verduurzamen van ons eten. 

 

Over de functie

 

Jij bent in deze functie het gezicht van Rechtstreex in de regio Den Haag. Je bouwt verder aan een community van mensen die lokaal eten belangrijk vinden. Zowel op buurt- als regioniveau zorg je voor promotie en groei van de naamsbekendheid vanuit die community. Je zoekt locaties voor nieuwe afhaalpunten, monitort het succes van de bestaande afhaalpunten en ondersteunt de wijkpunten bij hun groei. Je doet de voorbereidingen en de promotie van de start van nieuwe afhaalpunten. Je staat op markten en events waar je onze doelgroep kan bereiken. Je legt en onderhoudt contacten met (lokale) media en de organisaties waar we mee samenwerken. Als community builder ben je eindverantwoordelijk voor het succes van de lokale voedselketen in en om Den Haag.

 

Wie zoeken we?

 

Je legt makkelijk contact, kent Den Haag goed en bent een praktische en zelfstandige aanpakker. Je maakt gebruik van je bestaande netwerk, weet wie je waar kan vinden en bouwt je netwerk verder uit. Je kunt uitstekend communiceren en weet mensen te enthousiasmeren. Je bent een goede organisator en aanpakker en weet reuring te creëren en mensen te bereiken. Je stelt graag concrete doelen en werkt gestructureerd aan het halen van deze doelen. Hierbij ben je goed in staat om op meerdere borden tegelijk te schaken en goed overzicht te houden. Affiniteit met een duurzame voedselketen is een must. Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau en een aantal jaren werkervaring in bijvoorbeeld communicatie of organisatie.

Het betreft een dienstverband van 24 – 40 uur per week. Je werkt voornamelijk zelfstandig in Den Haag en bent regelmatig op ons kantoor in Rotterdam voor afstemming met je collega’s in andere regio’s. Interesse? Mathijs Huis in ‘t Veld ziet je CV en motivatie graag tegemoet via mathijs@rechtstreex.nl. Deadline voor deze sollicitatieprocedure is 30 juni 2024.