Verse en Lokale Groente- en Fruitboxen

Ben jij op zoek naar een eenvoudige en gezonde manier om je wekelijkse portie verse groenten en fruit in huis te halen? Met groenten- en fruitboxen van Rechtstreex bestel je seizoensproducten bij lokale boeren.

Biogische groentenbox van lokale boeren van Rechtstreex

Bestel nu je eerste box en ontvang 15% korting op je bestelling bij Rechtstreex.

Bestel een box

Lokale groente en fruit van de boer

Bij Rechtstreex geloven we in de kracht van lokaal voedsel. We selecteren voor jou verse en heerlijke producten uit de regio. Met een groente- of fruitbox van Rechtstreex bouw je mee aan een korte voedselketen. Dit betekent een eerlijke prijs voor iedereen, minder verspilling en toegang tot vers, gezond eten dat met zorg is geproduceerd door lokale boeren en makers.

Onze groenten- en fruitboxen

  • (BIO) Fruitbox: Geniet wekelijks van vers, lokaal fruit. De box bevat veel seizoensgebonden fruit, zorgvuldig geselecteerd van lokale fruitboeren.
  • (BIO) Groentebox: Ontvang elke week een variëteit aan biologische seizoensgroenten, inclusief minimaal 4 hoofdgroenten en 2 bijgroenten.
  • Combibox: De perfecte combinatie van verse groenten en fruit, met zowel biologische als reguliere producten. Ideaal als abonnement voor een complete wekelijkse voorraad.

Bekijk alle boxen

Bestellen van een lokale groente- of fruitbox

Het bestellen van een box is eenvoudig. Kies voor een eenmalige bestelling of een wekelijks abonnement. Je kunt je box ophalen bij een wijkpunt bij jou in de buurt, of laten bezorgen aan huis in Zuid-Holland.

Vind wijkpunten bij jou in de buurt

Klanten over onze groenten- en fruitboxen:

"Voor mij is de combibox echt een uitkomst. Zo hoef ik niet te kiezen en eet ik makkelijker gezond."  

"We worden thuis al blij van het idee dat we hem gaan ophalen. Wat zit er deze week weer in de box?"  

"Leuk dat er vaak producten inzitten die je niet ziet in de supermarkt. Ik ontdek allerlei vergeten groenten."  

"Lokaal is echt lekkerder en verser dan in de supermarkt. En het scheelt ook veel verpakkingen en plastic."

Blijf op de hoogte

Ben je nog niet klaar om te bestellen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons wekelijks assortiment lokale boodschappen en de missie van Rechtstreex.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Boodschappen van de boer

Bij Rechtsteex kan je al je verse boodschappen bestellen. Naast onze groente- en fruitboxen bieden wij een breed scala aan lokale producten van lokale boeren en makers aan. Ontdek ons volledige assortiment en bestel jouw lokale boodschappen gemakkelijk online.

Bekijk assortiment lokale boodschappen

krat met boodschappen van lokale boeren bestellen bij Rechtstreex

Onze groente- en fruitboxen zijn perfect voor iedereen die zoekt naar een groentenabonnement of een biologisch groentepakket. Of je nu interesse hebt in een groentebox, groententassen, groenten en fruit box, biologische groenten en fruit thuisbezorgd, fruitbox bezorgen, fruitpakket, fruitboer aan huis, fruit bestellen online of een fruitbox wekelijks, bij Rechtstreex vind je altijd de beste lokale en biologische producten.

Start vandaag nog met het eten van gezond en lokaal voedsel en maak deel uit van de beweging die duurzaam en verantwoord eten ondersteunt. Bestel nu je eerste box en ontvang 15% korting!