• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Hortus Delft
  Wijkchef Sandra
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Hortus Delft dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Hortus Delft

  Poortlandplein 6, 2628BM, Delft

  Welkom bij Rechtstreex Hortus Delft! Ons afhaalpunt vind je naast de ingang (Museumshop) van de botanische tuin van TU Delft (Poortlandplein 6). Ik ben wijkchef Sandra en elke vrijdag sta ik voor jou klaar op dit afhaalpunt. Als moeder en student natuurvoedingskunde ben ik nieuwsgierig naar initiatieven op het gebied van verduurzaming van onze voedselketen. Daarom werk ik voor Rechtstreex van de boer. De Hortus Delft is voor mij de perfecte locatie om een afhaalpunt te openen, midden in Delft een natuurlijke oase waar al jouw lokale favorieten te vinden zijn. 

  In de Buurt Delft interviewde mij over mijn werk als wijkchef. Benieuwd? Je vindt het artikel hier.

  Hoe werkt het? 
  Ontdek de route van boer naar bord en lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex. Kom je boodschappen doen? Bekijk ons verrassende assortiment via de knop ‘Bestel in de webshop’.  

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  Wil je meedoen en ook genieten van verse, lekkere producten van boeren en makers uit de buurt? Schrijf je dan in via ‘Gratis aanmelden nieuwsbrief’. Je ontvangt dan wekelijks het nieuwe, seizoensgebonden assortiment in je mailbox. Als je nog vragen hebt, mag je altijd even mailen of langskomen. Ken je nog meer mensen in deze regio die ook wel onderdeel willen worden van de eerlijke, lokale voedselketen? Stuur dan deze pagina door via WhatsApp, e-mail of sociale media.

  Tot snel in de Hortus Delft!

  Warme groet, Sandra


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-17:00   
  zaterdag 10:00-12:00   


  +31638475609

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief