• NIEUW
 • Rechtstreex Hortus Delft
  Wijkchef Anneline
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Hortus Delft dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Hortus Delft

  Poortlandplein 6, 2628BM, Delft

  OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE WIJKCHEF
  Vind jij het leuk om een paar uur per week bezig te zijn met lokale producten en mensen blij te maken met hun heerlijke verse boodschappen? Lees meer in de vacature voor wijkchefs of stuur meteen een mailtje naar simon@rechtstreex.nl. Wil je een keertje meelopen met wijkchef Anneline, laat het dan ook weten.

  Welkom bij afhaalpunt Hortus Delft! Je vindt ons naast de ingang (Museumshop) van de botanische tuin van TU Delft (Poortlandplein 6). Dit is de perfecte locatie voor een afhaalpunt: een natuurlijke oase midden in Delft waar al jouw lokale producten elke week voor je worden klaargezet. Ik ben Anneline en werk met veel plezier voor Rechtstreex. In mijn zoektocht naar gezond en vers eten vanuit het seizoen voor ons gezin met jonge kinderen, kwam Rechtstreex op mijn pad. Eerst als klant en inmiddels als wijkchef op diverse plekken, bouw ik mee aan een korte voedselketen. Ik vind het verrassend om te ontdekken hoeveel prachtige en heerlijke producten er in onze omgeving worden geteeld en gemaakt. 

  Over Rechtstreex
  Samen bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling, minder voedselkilometers en toegang tot verse en gezonde producten die met aandacht zijn geproduceerd door boeren en makers uit de omgeving. 

  Hoe werkt het? 
  Ontdek hier de route van boer naar bord. En schrijf je in via ‘Gratis aanmelden nieuwsbrief’. Je ontvangt dan wekelijks het nieuwe, seizoensgebonden assortiment, recepten én informatie over onze boeren en makers.
  Je bestelt gemakkelijk online (uiterlijk woensdag 13.30 uur) en wij zetten vrijdag je lokale favorieten klaar bij de Hortus. Ophalen kan vrijdag tussen 15.30 en 17.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. 
  Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer en wat je bestelt, maar een groente- of fruitbox in abonnementsvorm is ook mogelijk.  
  Als je nog vragen hebt, mag je altijd even mailen of langskomen. Ken je nog meer mensen in Delft die ook mee willen bouwen aan een eerlijke, lokale voedselketen? Stuur dan deze pagina door via WhatsApp, e-mail of sociale media. 

  Tot snel bij Rechtstreex Hortus Delft!

   


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 15:30-17:00   
  zaterdag 10:00-12:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief