Rechtstreex Krimpenerwaard
Wie worden onze wijkchefs in de Krimpenerwaard?

Wijkchef

Rechtstreex Krimpenerwaard

Middenwetering, Krimpen a/d IJssel

Hallo!

Rechtstreex komt richting Krimpenerwaard! Samen met Proef de Krimpenerwaard zouden we graag zien dat bewoners van de Krimpenerwaard meer producten uit de Krimpenerwaard en de regio daaromheen kunnen kopen. We werven daarom momenteel wijkchefs én leveranciers in dit mooie gebied.

Wil jij straks ook genieten van lekkere producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrieven van Rechtstreex Lekkerkerk, Rechtstreex Gouderak, Rechtstreex Krimpen a/d IJssel (Streekmuseum)Rechtstreex GOUDasfalt of (als later dit jaar bij een wijkchef in een ander dorp in de Krimpenerwaard wilt bestellen) bij Rechtstreex Krimpenerwaard (op deze pagina).

Bekijk hieronder alvast alle mooie producten uit de Rotterdamse regio die je bij ons kan bestellen, lees hier meer over onze inkoopfilosofie & hier over Rechtstreex Rotterdam e.o.

Wijkchefs gezocht!
Om nieuwe wijkpunten in Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard te kunnen starten, zijn we op zoek naar ondernemende mensen die hier wijkchef wil worden. Als wijkchef van Rechtstreex run je een paar uur per week een pop-up afhaalpunt waar je klanten hun bestellingen komen ophalen. Kijk hier voor meer informatie & het aanmeldformulier. 

We zijn zeker nog op zoek naar wijkchefs in Bergambacht, Schoonhoven, Stolwijk en Krimpen aan den Lek. 

Meer info
Neem voor meer informatie (ook over het worden van leverancier in de Krimpenerwaard!) contact op met onze regiocoördinator Rotterdam, Rachelle Eerhart, op krimpenerwaard@rechtstreex.nl of 0626877657.

 

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Contact

Middenwetering
2922 EE Krimpen a/d IJssel


06-26877657

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven