Rechtstreex 

Met Rechtstreex bouwen we aan een eerlijke regionale voedselketen als alternatief voor de huidige ontransparante supermarkt. Dat doen we door een compleet assortiment lokale etensboodschappen van boeren en makers uit eigen regio aan te bieden aan consumenten. Je bestelt online en haalt je boodschappen op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Zo heb je verse en smaakvolle producten met een eerlijke prijs voor de boer en voor jou en weet je weer waar je eten vandaan komt. Lekkere lokale boodschappen. 

Ben jij onze nieuwe rijdende wijkchef? 

Zie jij het helemaal zitten om aan het begin van de middag je Rechtstreex-busje te vullen met zorgvuldig verpakte bestellingen? Om daarna stipt en nauwkeurig een vooraf geplande route te rijden langs vaste afhaalpunten in Den Haag en omstreken? Vind jij het leuk een praatje te maken met buurtbewoners die hun boodschappen komen ophalen, beantwoord je graag vragen en help je bij problemen? Ben je stipt, nauwkeurig en altijd op tijd? En voel jij je helemaal op je gemak in een bestelbusje? Lees verder en neem contact met ons op!

Wie ben jij? 

Onze wijkchefs kennen een diversiteit aan typen mensen. Herken jij je in een van onderstaande omschrijvingen?

  • Je bent enthousiast over eerlijk lokaal eten en wil daar graag zelf een bijdrage aan leveren;
  • Je neemt verantwoordelijkheid en bent zorvuldig en scherp in planning;
  • Je hebt (ten minste) een B-rijbewijs;
  • Je bent klantvriendelijk en vind het leuk hét gezicht te zijn voor buurtbewoners die hun booschappen bij je ophalen;
  • Je woont bij voorkeur in Den Haag of omgeving.

Voor jou

Je ontvangt een passend salaris bij jouw ervaring en de fase waar Rechtstreex zich in bevindt. Je krijgt een uitdagende functie, waar je jouw kwaliteiten in kwijt kan. Er is ruimte om met jouw kwaliteiten en interesse breder bij te dragen aan Rechtstreex. 

Werk je bij Rechtstreex, dan ben je één van ons. Je gelooft in de korte voedselketen, waardeert lokale producten op eigen tafel en wilt boeren en makers in jouw buurt steunen. Je hebt een doeners mentaliteit en bent dol op eten. Je wilt meebouwen aan een nieuwe voedselketen in plaats van erover te lezen en te praten. Je bent ambitieus en laat je niet snel van je stuk brengen. Je voelt je verbonden met je eigen regio, mens en natuur. Je legt makkelijk contacten en werkt graag in een team. Je staat open voor nieuwe ervaringen, leert graag van je omgeving en behandelt alle mensen gelijkwaardig. Je bent eerlijk naar jezelf en anderen.

Zie jij het helemaal zitten? Stuur je CV en motivatie naar bastiaan@rechtstreex.nl. Vragen of meer informatie? Mail Bastiaan via bastiaan@rechtstreex.nl.