Rechtstreex van de boer

Met Rechtstreex bouwen we aan een duurzame lokale voedselketen als alternatief voor de supermarkt. Dat doen we door een compleet assortiment lokale etensboodschappen van boeren en makers uit eigen regio aan te bieden aan consumenten. Je bestelt online en haalt je boodschappen op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Zo heb je verse en smaakvolle seizoensproducten met een eerlijke prijs voor de boer en weet je weer waar je eten vandaan komt.

Onze logistiek

We rijden vier á vijf dagen in de week voor meer dan 1000 bestellingen de producten van de boeren naar de wijkpunten en horecaklanten. In ons Verzamelpunt komt alles samen en maken we de bestellingen voor de wijkpunten klaar. Daar werken we met gemiddeld zeven enthousiaste collega’s per dag om alle groenten, fruit, zuivel, kaas, vlees, sap, jam, chips, brood op de goede plek te krijgen.

Jouw rol

Als chauffeur ben je de verantwoordelijkheid om de bestellingen bij de boeren op te halen en zorg je ervoor dat alles op tijd en in goede staat binnenkomt in het Verzamelpunt. Als de bestellingen voor de wijkpunten compleet zijn rij je die volgens een strak schema precies op tijd en met een glimlach uit. Als je verbetermogelijkheden ziet stem je die af met collega’s en voer je ze door.

Jij bent

We zoeken een betrokken en zelfstandige chauffeur met interesse in voedsel. Je bent fit, neemt verantwoordelijkheid en bent zorgvuldig en scherp in planning. Je kan overzicht houden, communiceert duidelijk en kan omgaan met tijdsdruk. Je hebt rijervaring, minimaal rijbewijs B en bij voorkeur BE of groter. Je woont bij voorkeur in de omgeving van ons verzamelpunt in Rotterdam West.

Voor jou

Je wordt onderdeel van onze missie om een duurzame voedselketen te realiseren. Je kan lekker aan de slag in een leuk team. Afhankelijk van jouw voorkeur werk je parttime of fulltime. De werkzaamheden vinden plaats vanaf ons Verzamelpunt aan de Keilestraat in Rotterdam.

Vragen of meer informatie? Neem contact op met Maarten (0615887510). Interesse? Stuur je interesse en motivatie en als je hebt CV naar maarten@rechtstreex.nl.