Met Rechtstreex bouwen we aan een duurzame, lokale voedselketen als alternatief voor de supermarkt. Dat doen we door lokale boodschappen van boeren en makers uit eigen regio aan te bieden aan consumenten. Klanten bestellen online en halen de boodschappen op bij een afhaalpunt in de buurt of laten ze thuisbezorgen. Zo heb je verse en smaakvolle seizoensproducten met een eerlijke prijs voor de boer en weet je weer waar je eten vandaan komt.

Jij als BE-chauffeur

We rijden vijf dagen in de week en zorgen ervoor dat meer dan 2000 bestellingen elke week van de boeren naar de afhaalpunten en horecaklanten worden gebracht. Als chauffeur heb je de verantwoordelijkheid om de bestellingen bij de boeren op te halen en zorg je ervoor dat alles op tijd en in goede staat binnenkomt in het verzamelpunt. Als de bestellingen voor de afhaalpunten compleet zijn, rijd je die volgens een strak schema precies op tijd en met een glimlach uit. Als je verbetermogelijkheden ziet, stem je die af met collega’s en voer je ze door. We zoeken een betrokken en zelfstandige BE-chauffeur met interesse in voedsel. Je bent fit, neemt verantwoordelijkheid en bent zorgvuldig en scherp in planning. Je kan overzicht houden, communiceert duidelijk en kan omgaan met tijdsdruk. Daarnaast heb je: 

  • Je hebt een BE-rijbewijs
  • Ervaring met logistieke processen of wilt graag ervaring erin opdoen
  • Ervaring of geen problemen met rijden met navigatiesysteem en onder tijdsdruk

De mensen bij Rechtstreex

Rechtstreex bestaat uit een netwerk van missie-gedreven collega’s met een heleboel uitdagende taken. Het is een platte organisatie waar je zomaar met de oprichter even koffie kunt drinken. Je komt in een bedrijfscultuur terecht, waarin je overal om je heen sociaal gedrag terugziet, verbondenheid met mens en natuur geleefd wordt en ieder gepassioneerd meewerkt aan het hoger doel. Er zijn tal van mogelijkheid om meer te leren over lokale producten en productieprocessen. 

Werk je bij Rechtstreex, dan ben je één van ons. Je gelooft in de korte voedselketen, waardeert lokale producten op eigen tafel en wilt boeren en makers in jouw buurt steunen. Je hebt een doeners mentaliteit en bent dol op eten. Je wilt meebouwen aan een nieuwe voedselketen in plaats van erover te lezen en te praten. Je bent ambitieus en laat je niet snel van je stuk brengen. Je voelt je verbonden met je eigen regio, mens en natuur. Je legt makkelijk contacten en werkt graag in een team. Je staat open voor nieuwe ervaringen, leert graag van je omgeving en behandelt alle mensen gelijkwaardig. Je bent eerlijk naar jezelf en anderen.

Vragen of meer informatie? Interesse of een vraag? Stuur je vraag of motivatie en CV naar suus@rechtstreex.nl.