Werken bij Rechtstreex

Bij Rechtstreex bouwen we samen aan een alternatieve voedselketen. Met boeren, makers, collega’s, wijkchefs en klanten werken we eensgezind aan onze missie om ons eten zoveel mogelijk uit een lokale keten te consumeren. We kennen elkaar en zijn een krachtig netwerk waarin iedereen een gezicht heeft. We zoeken continu naar hoe we elkaar en de verbindende kracht van eten kunnen versterken. In die zoektocht zijn we nieuwsgierig, stellen we kritische vragen om dingen echt te doorgronden en zijn we open over onze visie, afwegingen en keuzes. We vertellen met enthousiasme het verhaal van de voedselketen en de herkomst van onze producten. 

Jij als logistieke dagcoördinator

Je behoudt het overzicht en stuurt het team aan. Dit doe je met enthousiasme, heldere communicatie en een aanstekelijke energie. Ook houd je alle logistiek op orde: je hebt contact met chauffeurs en leveranciers, neemt de bestellingen aan en zorgt dat de lading op tijd de deur uit gaat. Je bent scherp in je planning, werkt gestructureerd en kan goed omgaan met momenten van tijdsdruk. Er ligt veel verantwoordelijkheid bij, maar dat motiveert je juist. Fysiek ben je sterk en fit (gemiddeld loopt een dagcoördinator zo'n 10.000 stappen per dag). Ook ben je bereid om soms in een koude omgeving te werken (koelcel). 

Dagcoördinator Zinzi over haar werk: 'Het leukste aan het werken als dagcoördinator vind ik de afwisseling: op het ene moment sta je tomaten te tellen, op het andere moment houd je een praatje met een van de leveranciers om vervolgens samen met een chauffeur een vrachtwagen in te laden.' 

Inwerken

Om onze logistiek volledig onder de knie te krijgen, start je met ondersteunende werkzaamheden zoals inpakken, afwegen en order picken van de bestellingen. Je leert onder meer over de ontvangst en controle van de producten, het organiseren van het verzamelpunt en het klaarmaken van de bestellingen. Zodra je goed bent ingewerkt kan je meer verantwoordelijkheid nemen in de planning en ontwikkeling van de werkzaamheden en kwaliteitsborging van de activiteiten en processen. 

Het gaat om een parttime functie, uren in overleg. Vragen of meer informatie? Interesse? Stuur je vraag of motivatie en CV naar suus@rechtstreex.nl

Solliciteer nu