Met Rechtstreex bouwen we aan een duurzame, lokale voedselketen als alternatief voor de supermarkt. Dat doen we door een compleet assortiment lokale etensboodschappen van boeren en makers uit eigen regio aan te bieden aan consumenten. Je bestelt online en haalt je boodschappen op bij een afhaalpunt in jouw buurt of laat ze thuisbezorgen. Zo heb je verse en smaakvolle seizoensproducten met een eerlijke prijs voor de boer en weet je weer waar je eten vandaan komt.

Jij als logistiek medewerker

Wij zoeken een betrokken en accurate aanpakker met een interesse in voedsel. Jij bent:

  • Energiek en weet van aanpakken. Ook ben je fysiek sterk en kan je omgaan met momenten van tijdsdruk;
  • Een gestructureerd werker en laat je niet snel van de wijs brengen;
  • Bereid soms in een koude omgeving te werken (koelcel of vriezer);
  • Een echte samenwerker. Ook kun je goed en helder communiceren;
  • Woonachtig in Den Haag of omstreken.

Je start met ondersteunende werkzaamheden zoals inpakken, afwegen en order picken van de bestellingen voor de wijkpunten. Je bent onderdeel van het team dat zorgt voor het organiseren van het verzamelpunt en het klaarmaken van de bestellingen. Zodra je goed bent ingewerkt kan je meer verantwoordelijkheid nemen in de planning en ontwikkeling van de werkzaamheden en kwaliteitsborging van de activiteiten en processen. 

De mensen bij Rechtstreex

Rechtstreex bestaat uit een netwerk van missie-gedreven collega’s met een heleboel uitdagende taken. Het is een platte organisatie waar je zomaar met de oprichter even koffie kunt drinken. Je komt in een bedrijfscultuur terecht, waarin je overal om je heen sociaal gedrag terugziet, verbondenheid met mens en natuur geleefd wordt en iedereen gepassioneerd meewerkt aan het hoger doel. Er zijn tal van mogelijkheid om meer te leren over lokale producten en productieprocessen.

Werk je bij Rechtstreex, dan ben je één van ons. Je gelooft in de korte voedselketen, waardeert lokale producten op eigen tafel en wilt boeren en makers in jouw buurt steunen. Je hebt een doeners mentaliteit en bent dol op eten. Je wilt meebouwen aan een nieuwe voedselketen in plaats van erover te lezen en te praten. Je bent ambitieus en laat je niet snel van je stuk brengen. Je voelt je verbonden met je eigen regio, mens en natuur. Je legt makkelijk contacten en werkt graag in een team. Je staat open voor nieuwe ervaringen, leert graag van je omgeving en behandelt alle mensen gelijkwaardig. Je bent eerlijk naar jezelf en anderen.

Vragen of meer informatie? Interesse? Stuur je vraag of motivatie en CV naar suus@rechtstreex.nl