PRODUCT FILTER

Rechtstreex 110Morgen
Wijkchef Kees Weerdmeester
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
PIN bij afhalen
Bezorgen
Bezorgkosten: € 2,00
Gratis vanaf € 10,00

Rechtstreex 110Morgen

Aleyda van Raephorstlaan 243, 3054CR, Rotterdam

Ons afhaalpunt bevindt zich in het Rotterdamcollege, een school voor speciaal onderwijs die gevestigd is in gebouw ‘Máximaal’ aan de Aleyda van Raephorstlaan 243.

De leerlingen van onze school runnen onder begeleiding van ons, Marianne, Cokkie, Mariët en Kees, het afhaalpunt. Zij zetten de producten op hun plaats in de winkel, wegen groenten af, zetten bestellingen klaar en helpen klanten. Op deze manier kunnen onze leerlingen hun vaardigheden oefenen en uitbreiden in een echte praktijksituatie.

Wij hopen je binnenkort bij ons te zien!

Je kunt bij ons pinnen!

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31638160338


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
donderdag 11:00 - 14:30
vrijdag 13:00 - 14:00
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief