• NIEUW
 • Rechtstreex 110Morgen is donderdag en vrijdag gesloten, donderdag 29 augustus zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor maandag 26 augustus 13:30 uur

  Rechtstreex 110Morgen
  Wijkchef Elmira
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  PIN bij afhalen

  Rechtstreex 110Morgen

  Aleyda van Raephorstlaan 243, 3054CR, Rotterdam

  Ons afhaalpunt bevindt zich in het Rotterdamcollege, een school voor speciaal onderwijs die gevestigd is in gebouw ‘Máximaal’ aan de Aleyda van Raephorstlaan 243.

  De leerlingen van onze school runnen onder begeleiding van ons, Marianne, Cokkie, Mariët en Elmira, het afhaalpunt. Zij zetten de producten op hun plaats in de winkel, wegen groenten af, zetten bestellingen klaar en helpen klanten. Op deze manier kunnen onze leerlingen hun vaardigheden oefenen en uitbreiden in een echte praktijksituatie.

  Wij hopen je binnenkort bij ons te zien!

  Je kunt bij ons pinnen!

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Gratis aanmelden nieuwsbrief'. 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Je kiest zelf precies wat je nodig hebt, of je abonneer je op een van onze groente- of fruitboxen. 

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. 


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  donderdag 11:00-14:30   
  vrijdag 13:00-14:00   


  +31634567696

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.