• NIEUW
 • Rechtstreex Barendrecht
  Wijkchef Ismaël en Mariëlle
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Barendrecht dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Barendrecht

  Mr. Thorbeckestraat 10, 2991GH, Barendrecht

  Vanaf woensdag 11 januari staan Ismael en Marielle klaar met jouw verse en lokale boodschappen in Barendrecht Centrum. 

  "We dragen boeren in de regio een warm hart toe. Ismael werkt deeltijd inmiddels alweer ruim 2,5 jaar op de Vossenburg in Rhoon. Geniet van het mooie werk daar, de aardappeloogsten, de kippen en meer. Rechtstreex van de Boer is een mooie aanvulling op mijn werkweek en mijn bijdrage de boeren te ondersteunen. Marielle is het liefst in het groen. Ze oogst er kruiden om heerlijke thee mixen mee te maken, geniet van het bezig zijn in de moestuin  tot lange wandelingen in het bos. Biologische producten met liefde verzorgd zijn al zeer lang favoriet in mijn keuken. In deze tijd lever ik daarom graag mijn bijdrage aan de steun voor deze boeren." 

  Over Rechtstreex
  Rechtstreex bouwt samen met een netwerk van klanten en leveranciers een alternatieve, sociale voedselketen. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot gezond en vers voedsel dat met aandacht geproduceerd is door boeren en makers binnen 50 km van Rotterdam. 

  We selecteren producten uit de regio met het oog op een gezonde toekomst voor mensen, bedrijven en de wereld. Je bestelt online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Probeer het eens uit!


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  donderdag 16:00-19:00   


  +31617346740

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.