• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Belgisch Park
  Wijkchef Simon
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Belgisch Park dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Belgisch Park

  Duinkerksestraat 9, 2587VS, Den Haag

  Mensen blij maken met lokaal, gezond en vers eten, daar hou ik van! Een afhaalpunt openen was daarom ook geen moeilijke keuze. Op deze manier kan ik mensen de mogelijkheid bieden hun levensstijl en eetpatronen duurzamer en gezonder te maken, iets waar ik zelf ook elke dag mee bezig ben. Ik kijk ernaar uit om je op mijn afhaalpunt te zien voor je boodschappen, een kopje koffie en een goed gesprek over duurzaam eten!

  Over Rechtstreex 
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen 50 km van ons verzamelpunt in Rotterdam. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.

  Hoe werkt het? 
  We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je buurt of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Ontdek de route van boer naar bord. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen? Klik op 'Bestel in de webshop'.

  Het wijkpunt is gevestigd in de Ichtuskerk. U kunt bij de ingang van de kerktoren naar binnen, en dan met de trap naar beneden. U kunt mij een berichtje sturen in het geval dat u mindervalide bent, dan breng ik uw boodschappen gewoon naar boven!


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-18:00   


  +31630824070

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief