• NIEUW
 • Rechtstreex Berkelse Poort
  Wijkchef Team Poortwerk
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Berkelse Poort dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Berkelse Poort

  Berkelse Poort 37, 2651JX, Berkel en Rodenrijs

  Wij heten u van harte welkom bij afhaalpunt Berkelse Poort! Ons afhaalpunt is gevestigd binnen Poortwerk in Berkel en Rodenrijs. Poortwerk is een werk/leercentrum voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze ruim 50 medewerkers doen hier diverse productie werkzaamheden, werken in het groenonderhoud of werken individueel bij een bedrijf in de wijk. Hierin werken zij allen op hun eigen niveau en worden zij ondersteund in hun persoonlijke ontwikkeling.

  Onze medewerkers sorteren met veel plezier uw bestelling en maken uw kratjes klaar, zodat u deze op de afgesproken tijd kunt ophalen. Het afhaalpunt is bij binnenkomst direct links bij de balie. Wij zijn iedere donderdag open van 11:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur om uw boodschappen af te halen.

  Eet smakelijk! 

  Over Rechtstreex 
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door lokale boeren en makers binnen. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.

  Hoe werkt het? 
  We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je buurt of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Ontdek de route van boer naar bord. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen? Klik op 'Bestel in de webshop'.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  donderdag 11:00-12:00   
  donderdag 13:00-15:00   


  +31105148849

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.