• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Binckhorst
  Wijkchef Hugo, Matthieu, Simon, Harold, Pascal en Sanne
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Binckhorst dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Binckhorst

  Maanweg 58, 2516AA, Den Haag

  Welkom bij Rechtstreex Binckhorst, het wijkpunt op ons verzamelpunt in Den Haag. Hier werken we elke dag aan een soepele logistiek en verdelen we alle producten over de afhaalpunten in regio Haaglanden. Je vindt het verzamelpunt als jerechts naast de fietsenmaker nog even doorloopt (volg het bord 'leveranciers').

  Binckhorst
  Woon jij rond de Binckhorst en lijkt het je leuk, goed en verstandig om je boodschappen bij boeren uit de regio te doen? Dat kan via ons! Vanuit dit wijkpunt kan je elke woensdag en vrijdag je boodschappen ophalen, die je via de website selecteert. Dan geniet je van jouw eerlijke lokale favorieten en draag je direct op een positieve manier bij aan het gezond maken van onze voedselketen. Bovendien zijn alle producten zo heerlijk vers, dat je er direct mee wilt gaan koken. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Binckhorst. Dan ben je iedere week op de hoogte van de lekkerste lokale producten. 

  Wat is Rechtstreex?
  Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een alternatieve voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren en makers uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wilt bestellen. 

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (liefst tot 20km en max tot 50km rondom Haaglanden), maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat de helft naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen.

  Automatische incasso
  Je betaalt bij Rechtstreex achteraf. Bij automatische incasso wordt er gevraagd om € 0,01 over te malen ter verificatie van je bankrekening. Dit is de standaard procedure. 

  Doe je mee?
  Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex en hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de regio. Heel graag maak ik persoonlijk kennis met je, als je langskomt ons wijkpunt aan de Maanweg. Samen maken we het verschil!

  Fijne dag en hartelijke groet,
  Wijkchefs Hugo, Matthieu, Simon, Harold, Pascal en Sanne

   

   


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 15:00-16:00   
  donderdag 17:00-19:00   
  vrijdag 15:00-16:00   


  +31683774823

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief