• NIEUW
 • Rechtstreex Binckhorst
  Wijkchef Matthieu, Simon, Pascal en Lieza
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Binckhorst dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Binckhorst

  Maanweg 58C, 2516AA, Den Haag

  Welkom bij Rechtstreex Binckhorst, het afhaalpunt op ons verzamelpunt in Den Haag. Hier werken we elke dag aan een soepele logistiek en verdelen we alle producten over de afhaalpunten in regio Haaglanden. Je vindt het verzamelpunt als je rechts naast de fietsenmaker nog even doorloopt (volg het bord 'leveranciers'). Ons team staat voor je klaar om te zorgen dat jij je lokale boodschappen goed ontvangt.

  Binckhorst
  Woon jij rond de Binckhorst en lijkt het je leuk, goed en verstandig om je boodschappen bij boeren uit de regio te doen? Dat kan via ons! Vanuit dit afhaalpunt kun je elke woensdag en vrijdag je boodschappen ophalen, die je via de website selecteert. Dan geniet je van jouw eerlijke lokale favorieten en draag je direct op een positieve manier bij aan het gezond maken van onze voedselketen. Bovendien zijn alle producten zo heerlijk vers, dat je er direct mee wilt gaan koken. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Binckhorst. Dan ben je iedere week op de hoogte van de lekkerste lokale producten. 

  Wat is Rechtstreex?
  Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een alternatieve voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren en makers uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er nieuwe producten. Je kiest zelf precies wat je nodig hebt, of je abonneer je op een van onze groente- of fruitboxen. Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat de helft naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen.

  Doe je mee?
  Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex en hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de regio. Samen maken we het verschil!

  Fijne dag en hartelijke groet,
  Wijkchefs Matthieu, Simon, Pascal en Lieza


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 14:30-16:00   
  donderdag 17:00-18:00   
  woensdag 13:30 uur
  vrijdag 14:30-15:30   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.